Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Anladim canim baban hakkindaki dusuncerin ne guzel

Bugünkü menüm
Sabah bir bardak su 15dk sonra bir küçük patates kızartması,haşlanmış yumurta 3 zeytin kk peynir 1fincan çay
Öğlen:5 tane mantarı kavurdum kırmızı biberli ve bol acılı yanında 2 kaşık bulgur pilavı yanında bir bardak ayran
ara:yeşil elmaü
akşam:kabak salatası
yeşil çay 2fincan,2fincan form çay bolsu...

Kızlar bakın nebuldum ben hiç denememiştim bu kadar faydasından sonra kullanmayı düşünüyorum...

Elma sirkesi zayıflama formülü

Elma sirkesi, zayıflamayı hızlandırırken birçok hastalığa da çare oluyor. Cilt lekelerinin ve kolesterolün azalması için elma sirkesi birebir.

En sağlıklısı
Elma, meyveler arasında en sağlıklı olanlarından biridir. Hatta atalarımızın söylediği gibi; “Günde bir elma, doktoru evden uzak tutar!” İçerdiği vitaminler ve potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde, hastalıklara karşı daha dirençli olmamızı sağlar. Elmanın bu özelliklerini bütünüyle içeren ‘elma sirkesi’ ise güçlü bir detokstur, ayrıca hastalıkları iyileştirmeye de yardımcı olur.

Kemiklere destek
Elma sirkesi; besinlerin verimli kullanılmasına, metabolizmanın sağlıklı işlemesine ve vücudun asit alkali dengesinin korunmasına yardımcı olur. Ayrıca kalsiyumun vücutta daha verimli kullanılmasını sağlar. Yani, bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken, diğer yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini elemine eder.

Elma sirkesini uzun süre kullandığınızda, kemik ve eklemlerinizdeki sertlik ve sıkıntılar kısa sürede biter. Yapılan son araştırmalara göre elma sirkesi; sodyumun vücudunuz üzerindeki etkisini azaltıp, yüksek tansiyonun oluşmasına da engel oluyor. Neredeyse ülkemizde her iki kişiden birinin sorunu olan kolesterol ise yine bu sirke sayesinde sağlıklı bir şekilde düşürülebiliyor. Zira söz konusu sıvının içerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlıyor.

Kilo verdiriyor
Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı oluyor. Bu durumu fark eden ilaç firmaları ise elma sirkesi içeren zayıflama haplarını piyasaya sürdü. Ülkemizde de satılan bu haplar sabahları aç karnına tüketildiğinde vücut metabolizmanızın daha düzenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

Sağlığımız üzerinde birçok olumlu etkiye sahip olan elma sirkesinin yumuşak ve lekesiz bir cilde, ince bir vücuda ya da parlak saçlara sahip olmamızda da önemli katkıları var.

Aksam 1 corbada icseydin ya da 1 dilim ekmek onun disinda menun cok guzel

çatır çutur çatır çutur sulu sulu kimse yazmamış bişeyyy epruuu sana ithaf ettiğim bi önceki mesajıı oku heee

merhabalar
İçinizde L-carnitine tablet kullanan var mı?bende weider var ve bunu sadece spordan önce mi kullanabiliriz yoksa spor yapmadığımız zamanlarda da kullanabilir miyiz?
L-carnitine tablet kullanıp,sonucunu gören varsa da bana yazarsa sevinirim.

menüm
sabah türk kahves 1 bardak su
kahvaltıda 4 zeytin 2 ç. ekmek 3 dilm salam 1 kk peynir şekersiz çay
ara 4 normal bisküvi ve nescafe
öğle dışardaydık 1 küçük tonton ve 1 kola içtm
ara kociş bana kahve ısmarladı onu içtim
yarım muz yedim
akşam sadece 1 elma yicem bundan sonra akşam yemeklerni menüden çıkarıyorum haff sebzeli yemekler yerm ama ağır menülern yerine elma yicem elma dyetine başlıyorum acıktıkça elma yemeye gayret edicem
su şimdiye kadar 1 litre oldu içiyorum hala
2 bardak kayısılı form çayı

Son düzenleme:
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.30
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 Zeytin
Kk peynir
Roka,Yesilcay
13.00
Sekersiz nescafe
4 yulafli
1 bitter
15.30
1 elma
1 ısırik muz
Yogurt
17.30
Misafirlikteyim
1 kucuk pide
3 kasik semizotu yemegi
3 catal patates kizatmasi yogurtlu
1 lokma ekmek
Sonrasi bakalim yesilcay aldim yanima

işte böleee yaplırr öğlenki arada sadecene elma yedim süt bilene içmedim nasılımmmbrokoliyede 1ceviz kadar kırmızı et koydum fasülyeninkinden.
bu arada akşam kurufasülye yaptım etlikemikli bi canım çektiki sırf sana inat olsun deyi yemedim yarın öğlen yicemm bak hedef koyunca yemiyor insan gördünnnüü.yarın ve soraki 4günü menulerinidemi yazsam napsammm abartma sehraaacumaaa yirim seni cumaaaaaaa

kötü yorumlar alacağımı bilsemde yazıyorum menümü
10.30 1 bardak ılık su
1 dilim yumurtalı ekmek
3 dilim kadar sucuk
peynir
zeytin
2 bardak şekersiz çay
1 saat sonra 1 tane orta şekerli türk kahvesi (çok nadir içerim) ve 2 parça çikolataaaaaa
15 dk sonra 3 mil leslie yürüyüş 25 dk yapabildim (arkadaşım geldi)
arada 7 8 çörek otlu bisküvi bi kupa yeşil çay karışımım biraz beyaz leblebi. mini minnak bi salçalı ekmek (tabi bunlar birden değil. arkadaşım varda sofra onumüzdeydi gel git yedik)
20 dk yürüyüş
1 tane küçük kare bi hamur (((((( 2 bardak su 1 şekersiz çay 7 zeytin domates
su içicem gece boyunca ve leslie yapıcam şimdii..
ya bide kızlar benm canım aşırı yemek yemek istiyo. çok özledim sofradan şişerek kalkmayıı.. off ne diyorum ben yaaa.. alışmak zaman alıcak sanırım. hoş pek alışmıa benzemiyorum ama.. h.sonu ya bütün gün evdeyim o yüzden çok yiyorum evde olmasam daha az yiyebilirim belkii..

ösgecim iyi tatiler hayatım sanaa yolnu açık olsun eglen kilo larak gelirsin umarımm)))) :)) şaka bir yanaa tamam cnm yarışmalr biti biraz seyirci kalalım)

sahracık kıss seniii wlaa şu diyet topiğinde koca magnum gibi yerim ebru senin kötülüğünümü istemiş dengeli beslenelim diye motive ediyoz iştee:))) dogru söylemiş wlaa akşam yazalım menüyü hem isabetli olur hemde tüm yediklerimizi paylaşırızz oldumuu

ben geldim. hafta sonu kardeşimdeydim. sürekli dışarıdaydık. çok şey yedim. ama yarından itibaren toparlıyorum kendimi. bu hafta kilo vermeyi pek ummuyorum. geçen haftaki 62,8 i korumak amacım. dediğim gibi hafta sonu kaçamaklarım çok oldu. yarışın sonucu ne oldu. geçmişi okumaya vaktim yok. biri bana özet geçse. bavulları boşaltmam gerek. çok işim var.

menümm:)

sabah yarım simit yarım gözlme yarım pogaça krem peynir çay kocişle pazar kahvaltısı:)

ara 5biryerde 5 kuru kayısı

öglen mercimek köftesi siyah çay annem yapmış evindeydik

ara türk kahvesi 1 kırmızı elma

akaşm dengesi oldu buğün wlaa 4 kurupasta 5 biryerde çay

nescafe 5 fısık nasıl bir menü olmuş bu yaa:))

çok dengesiz karışık bir menü tatlım buu karbonlar fazla yükelnmisin yüüyüş çok azzz yogurt meyve kuruyemiş yokkk begenmedim

ben sahrayıı düz yola serdim cnm)) :)

berabere kalanalrd aoldu geçnlerde önemli olanda dostluk kazandı )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…