- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.841
elimden geleni yapıcam bakalım bu hafta :)
haha evet benm babam.. da o şu şeklde. sen manyak mısın yapcak bişi bulamadın ip atlıyon valla delisin sen der. bide bahçede sürekli işleri oluyo ayak bağcığı oluyon sen bana falan der o anlamdaa :)) canım babamm yayoktur onun gibisi anlaşılması zor bi insandır kendisii :))
Anladim canim baban hakkindaki dusuncerin ne guzel
Bugünkü menüm
Sabah bir bardak su 15dk sonra bir küçük patates kızartması,haşlanmış yumurta 3 zeytin kk peynir 1fincan çay
Öğlen:5 tane mantarı kavurdum kırmızı biberli ve bol acılı yanında 2 kaşık bulgur pilavı yanında bir bardak ayran
ara:yeşil elmaü
akşam:kabak salatası
yeşil çay 2fincan,2fincan form çay bolsu...
Aksam 1 corbada icseydin ya da 1 dilim ekmek onun disinda menun cok guzel
ekmeği sabah kahvaltıda yedim canım üstelik 2 dilim beyaz ekmek pataes kızartmasıda olunca o yüzden akşam hafif olsun diye düşündüm galiba
kalkınca 2bardak su greyfurt karışımı
sabah 1çavdar yarım yağda yarım haşlanmış yumurta domtes salatalık biber 1buçuk kkpeynir 1çatal helva yarım çay kaşığı bal çay
ara:yeşilçay 4burçak yerim
öğle:yeşil mercimek yemegi salata
ara:elma ve süt içerim
akşam:brokoli yoğurt hedefliyorum.
ve kaçamk yapmıcam hiç inşaallah.dünde yapmadım kaçamk hiç...bu hafta sıfır hatayla kapatıp 60 olsam ben ne güsel olurrr..59.9olsam hala bi magnum yemedim yaaa
olsun hedefe kitlendim benn.hafta içi hergün 1sat sporda yacam söz ösgee
bugün 300mekik çekeyi bel oklavası yapim su ve bitki çayı 3litreyi eçiyor zatii.allam gitsin bu hafta yüptennn
Ya erkenden menümü yazılırmış.Onu yerim şunu yapıcam,şu kadr su içerimYok böyle bişi.Lütfen herkes yedikten sonra akşam yazsın.Bende derim şunu yaparım ama bişi çıkar yapamazsın yada biri çagırır gidip yersin.Akşama menünü bekliycem sehra tastamam yaptıklarınla vee yediklerinle!!!
işte böleee yaplırr öğlenki arada sadecene elma yedim süt bilene içmedim nasılımmmyaw arızayamı bağladın epruuuu git 1kare bitter ye yoksam sana burdan bi uçarımmmbizim apartmanda arnavut oturmuyor hepsi somaliden gelmiş ve adet gelenek ve göreneklerini devam ettiriyorlar allam yarebbim yaaa zorla espiri yaptırıyorsun bana sonra gülüyor millet bizeee t tatlım ben eminimde oyüsden yazdım... koydum diyorum kafaya anlatabildimmi bugün budur yanii.olmadı kalbin rahat etsin deyi mesaj düzenleme paneli deyü bişey var ordan düzeltirim oldumu örtmenimm
Kolay geldin canim Allah yardim etsin de gec sinavlarini.
Bu pazartesi yarismiyomuyuz biz:26: cunku ben 2 hafta ustuste yarisamicam haftaya tatile gidiyorum ve tatil donusu regl olcam ard arda geliyo ve ben motivasyonum dusmesin dige 2 hafta tartiya cikmak istemiyorum bi artis olma ihtimali yuksek cunku ( ins dayanabilirim )kilo verirkende ayda 1 tartiyodum ben o nedenle beni anlarsaniz sevinirim yememe icmeme dikkat etcem 2 hafta sonunda kilo almazsam hatta verirsem super olur
yaw arızayamı bağladın epruuuu git 1kare bitter ye yoksam sana burdan bi uçarımmmbizim apartmanda arnavut oturmuyor hepsi somaliden gelmiş ve adet gelenek ve göreneklerini devam ettiriyorlar allam yarebbim yaaa zorla espiri yaptırıyorsun bana sonra gülüyor millet bizeee t tatlım ben eminimde oyüsden yazdım... koydum diyorum kafaya anlatabildimmi bugün budur yanii.olmadı kalbin rahat etsin deyi mesaj düzenleme paneli deyü bişey var ordan düzeltirim oldumu örtmenimm
kötü yorumlar alacağımı bilsemde yazıyorum menümü
10.30 1 bardak ılık su
1 dilim yumurtalı ekmek
3 dilim kadar sucuk
peynir
zeytin
2 bardak şekersiz çay
1 saat sonra 1 tane orta şekerli türk kahvesi (çok nadir içerim) ve 2 parça çikolataaaaaa
15 dk sonra 3 mil leslie yürüyüş 25 dk yapabildim (arkadaşım geldi)
arada 7 8 çörek otlu bisküvi bi kupa yeşil çay karışımım biraz beyaz leblebi. mini minnak bi salçalı ekmek (tabi bunlar birden değil. arkadaşım varda sofra onumüzdeydi gel git yedik)
20 dk yürüyüş
1 tane küçük kare bi hamur(((((( 2 bardak su 1 şekersiz çay 7 zeytin domates
su içicem gece boyunca ve leslie yapıcam şimdii..
ya bide kızlar benm canım aşırı yemek yemek istiyo. çok özledim sofradan şişerek kalkmayıı.. off ne diyorum ben yaaa.. alışmak zaman alıcak sanırım. hoş pek alışmıa benzemiyorum ama.. h.sonu ya bütün gün evdeyim o yüzden çok yiyorum evde olmasam daha az yiyebilirim belkii..
ben geldim. hafta sonu kardeşimdeydim. sürekli dışarıdaydık. çok şey yedim. ama yarından itibaren toparlıyorum kendimi. bu hafta kilo vermeyi pek ummuyorum. geçen haftaki 62,8 i korumak amacım. dediğim gibi hafta sonu kaçamaklarım çok oldu. yarışın sonucu ne oldu. geçmişi okumaya vaktim yok. biri bana özet geçse. bavulları boşaltmam gerek. çok işim var.