Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

İlerde yersin daha yeni basladin vucudunu uzak tutsan bunlardan daha cabuk verirsin 2. Hic ara yok bu cok yanlis meyve 1 kase yogurt beyaz leblebi az da olsa ye metabolizman hizlansin acikman sart degil
Vucudun mantigi su bak cok az yersen aaa ben ac kaldim deyip yediklerini depoluyo yani yakmiyo com yersen de yakamadigindan hepsini depoluyo ( kalca basrn gobuse yag olarak) ihtiyaci kadar yicen sonuc olarak ara yap artik bak bu hafta kendini deniyosun sacini basini yoldurtma bana

Ayy cok mutlu oldum Bi faydam dokunuyosa ne mutlu bana.Bende sizlerden cok sey ogrendim.Kilo veriyodum ama baktim elim gene cislara gidiyo ha bire agzima bisi atiyom (sizi takip ediyodum bayadir zaten)dedim en iyisi bende katilayim motivasyonum dusmeden cok iyi bi karar vermisim iyiki sizinleyim. 48 olsam da birakmam hem basarilarinizi gormek istiyorum hem de kilomu korumaya gecince sizin desteginize iht olcak en korktugum sey tekrar kilo almak bu duzenimi surdurememek.ins bunu da basarcaz,

Ben basarcagina inaniyorum ama seviyosan sporda yap daha iyi motive olursun ben onceden yapiyodum superdi daha katiydi yemem icmem dusun artik.
Bi de Bitteri ben eskiden katur kutur yerdim ısıra ısıra haliyle 1 paket 1 kerede biterdi.Simdi 1 kareyim kucucuk ısırıp emiyom oyle oyle yavas yiyom sende oyle yap.

Kolay geldin canim Allah yardim etsin de gec sinavlarini.
Bu pazartesi yarismiyomuyuz biz:26: cunku ben 2 hafta ustuste yarisamicam haftaya tatile gidiyorum ve tatil donusu regl olcam ard arda geliyo ve ben motivasyonum dusmesin dige 2 hafta tartiya cikmak istemiyorum bi artis olma ihtimali yuksek cunku ( ins dayanabilirim )kilo verirkende ayda 1 tartiyodum ben o nedenle beni anlarsaniz sevinirim yememe icmeme dikkat etcem 2 hafta sonunda kilo almazsam hatta verirsem super olur

Supersin böyle devam gitsin kilocuklar

BUGÜN:
Sabah:arkadaşımda kahvaltıdaydım.Özlemişim acele etmden çeşitli kahvaltıyı
yarm simit,yarım poça,kk peynir,1dl.kaşar,domates,slata,biber,2 çatal sucuklu yumurta,çay.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:5 mercimek köftesi,2 çatal tahinli çörek gibi bişi:44:,çay.(mercimek köftesini yogun istek üzerine yaptım.Çok güzel yaparımdadaha neler vardı önmde ama yemedim.)

Akşam:1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık yogurt,3 kaşık pilav,kıvırcıklı salata.(ekmek yok)

Ara:yeşilçay.

Spor:
Su:3lt

Geçmişe bakıp geliyorum:126:

Sabah guzel ekmek yerine yemisin coktan yakmisindir bile ogle de tebrik ederim abartiya kacmamissin Aksam da guzel afiyet olsun

Büyüyene kadar uykusuz kalıcaz ama büyüsünler 1lerde kalkıcamMenünü begendim zuzucumm
Ohh afiyet olsun ballar kaymaklar yag olsun jojopuma1 haftalıgına bi yerdemi kalsam:44:Sehradan epru demek sanada bulaşmış anlaşılan
Canım daha yen, yeni düzenini oturtuyosun.Hem artık bu hafta net kilonu gördün bakalım haftaya ne olacak.300-500 bi bakmşsın toplamda istedgn kiloyu vermişsin.Pes etme daha yolun başındasın.Bugünkü menünü begenmedim ama daha güzel menüler bekliyorum senden

Harika bir menü

ÖZGE, menün yine güzel ama ögleni es geçmesen diorum.Ama gerçi geç kahvaltı ediyosun.Ben 8.30-9.30 arasında ettgm için acıkıyrm haliyle.

Melisimmm öglen bişiler yeseydin daha iyi olurdu.Onun dışında menn çok iyi

Kızlar çok uykum varİyi geceler özgecim.Bu arada topigimize renk kattıgın ve menüleri yorumladıgın için çok saol

Menünü begendim sehracık.Hadi bakem böyle devam et.Aslında çıplak bkmalıyız ve yaglı bgenmedgmz bölgelere bakıp hırslanmalıyız.çıtırcıkta demişti aynada kendinizi izleyin ve ebgnmedgnz yerlerinizi inceltmek için motive olun die

Kızlar çok uykum varİyi geceler özgecim.Bu arada topigimize renk kattıgın ve menüleri yorumladıgın için çok saol

Sen de saol canim topikte beni ilk karsilayan kisisin sen
Sabah erken kahvalti etsem oglene acikir insan yerim aslinda ee aksam da erken yemek yiyorum bir turlu o dengeyi kuramadim aslinda kizima bagli iste o buyudukca duzenim daha da degiscek

Son düzenleme:
kalkınca 2bardak su greyfurt karışımı
sabah 1çavdar yarım yağda yarım haşlanmış yumurta domtes salatalık biber 1buçuk kkpeynir 1çatal helva yarım çay kaşığı bal çay
ara:yeşilçay 4burçak yerim
öğle:yeşil mercimek yemegi salata
ara:elma ve süt içerim
akşam:brokoli yoğurt hedefliyorum.
ve kaçamk yapmıcam hiç inşaallah.dünde yapmadım kaçamk hiç...bu hafta sıfır hatayla kapatıp 60 olsam ben ne güsel olurrr..59.9olsam hala bi magnum yemedim yaaa
olsun hedefe kitlendim benn.hafta içi hergün 1sat sporda yacam söz ösgee
bugün 300mekik çekeyi bel oklavası yapim su ve bitki çayı 3litreyi eçiyor zatii.allam gitsin bu hafta yüptennn

Super valla devam böyleKendimden cok seni merak ediyorum cuma geldin bi an önce. Ben jojopla yarisirken alt tarafi 7gun dayancan diyodum kendime tek tek bak bugunde gitti diye diye hafta geldi zaten firsat buldugumda hep ip atladim.Senin zamanin var 45 dk yap hergun spor sonucu cok etkiliycek

Ya erkenden menümü yazılırmış.Onu yerim şunu yapıcam,şu kadr su içerimYok böyle bişi.Lütfen herkes yedikten sonra akşam yazsın.Bende derim şunu yaparım ama bişi çıkar yapamazsın yada biri çagırır gidip yersin.Akşama menünü bekliycem sehra tastamam yaptıklarınla vee yediklerinle!!!

Sabah..3 dilim ekmek, yumurta salatası, kk peynir, 4 5 banim recel, bal

Ara..1 portakal

Öğlen..kabak yemeği, 1 dilememeli yoğurt

Ara..2 gevrek yarım portakal

Aksam..5 yk et siote, yoğurt..ekmek yokkkk

Ara..Nisana gittik..pasta yerim dıyordun kızımdan dolayiyiyemedim. Ama o kadar cok yoruldum ki pesinde donmekten gelince 1 tane cocostar yedimYatmadan 2 saat önce yedim ama..

bliyorum da unutuyorum ya aklıma acıkmadan gelmiyo ara yapmak. ne biçim bi diyet yapıyosam artık :) ama düzene girecek. okula falnda meyve tarzı şeyler götürücem leblebi fln aralarımı yapıcaamm sözz ösgeeeeee =))))))

2.ara da baska meyve yesen de olurmus.onun disinda guzel.Sekerin dusmus sanirim cok yoruluyo insan gun sonu biz de bitmis oluryoruz artik

Tabi anca duzenin Oturcak gec olsun da tam olsun bisi olmaz cuma gununbskalim nolcak bu hafta kacamak yapmamaya ozen goster bakalim su+spor ihmal etme senin baban mi kiziyo du ip atlamana

yaw arızayamı bağladın epruuuu git 1kare bitter ye yoksam sana burdan bi uçarımmmbizim apartmanda arnavut oturmuyor hepsi somaliden gelmiş ve adet gelenek ve göreneklerini devam ettiriyorlarallam yarebbim yaaazorla espiri yaptırıyorsun bana sonra gülüyor millet bizeeettatlım ben eminimde oyüsden yazdım... koydum diyorum kafaya anlatabildimmi bugün budur yanii.olmadı kalbin rahat etsin deyi mesaj düzenleme paneli deyü bişey var ordan düzeltirim oldumu örtmenimm

Tabi anca duzenin Oturcak gec olsun da tam olsun bisi olmaz cuma gununbskalim nolcak bu hafta kacamak yapmamaya ozen goster bakalim su+spor ihmal etme senin baban mi kiziyo du ip atlamana

elimden geleni yapıcam bakalım bu hafta :)
haha evet benm babam.. da o şu şeklde. sen manyak mısın yapcak bişi bulamadın ip atlıyon valla delisin sen der. bide bahçede sürekli işleri oluyo ayak bağcığı oluyon sen bana falan der o anlamdaa :)) canım babamm ya yoktur onun gibisi anlaşılması zor bi insandır kendisii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…