- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.821
İlerde yersin daha yeni basladin vucudunu uzak tutsan bunlardan daha cabuk verirsin 2. Hic ara yok bu cok yanlis meyve 1 kase yogurt beyaz leblebi az da olsa ye metabolizman hizlansin acikman sart degilkızlar bugunkü menüm
sabah: 2 bardak çok az şekerli çay
bi adet yuvarlak hamur
peynir
4 zeytin
öğlen: kısır 2 bardak şekersiz çay
akşam 1 saat kadar yürüyüş
akşam yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
bi buçuk balık
salata
ardından 5 dk leslie yürüyüş. (zamnım yoktu o yüzden 5 dk olanını yaptım birazdan devam edebilirim)
şimdilik az su içtim ama gece boyunca 2-2,5 lt tamamlıcam.. ve yeşil çay içicem.
biliyorum hamur yememeliydimama ablam ünv geldi annm yapmış yesn diye bnde mecbur yedim ki çok severim
Dedigim gibi bendede ise yaradi motivadyonlu yulafli bitter olayi zati ben 7sonrasi ara ogun yapmiyorum prensip meselesiAma ogle donrasi ars ogunumde yicem bunu gunde en fazla 3kare.ciddi motive oliyorum cunku.basarcam bubisi insallah yarebbimmm.osge kisss gel bi opeyim ama 48olunca birakma burayi emi basarilarimi gor istetom yani
haftaya pazartesi ösgee başlıyoruz canım zormaaa kendinii menli olan gaz vermek birbirimizee:))) yanlız ben kursa başladım ehliyetim yoktu onu almak için akşam 6tıdan 8 buçuga kadar sonrada ders çalışcam ksılarrrr bide açık ögretim sınavları var ünv temuzzda sınavlarr onalr içinde testt çözüyorummm zamnım oldukçaa gircem m devamlıı :)
Bugün
SABAH:aç karnına bir bardak limonlu su sonrasında 1 haşlanmış yumurta domates peynir yarım salatalık 3 zeytin yanında acı biber
ARA:yok unutmuşumda
ÖĞLEN:bir tabak semizotu zyağlıyoğurt2 kaşık bulgur pilavı sebzeli
ARA:3 tane form çıbık küçük peynir yarım domates
AKŞAM:10 tane hamsi yanında yeşil salata
2 fincan form çay
2 fincan yeşil çay ve bolsu günboyu...nasılım
BUGÜN:
Sabah:arkadaşımda kahvaltıdaydım.Özlemişim acele etmden çeşitli kahvaltıyı
yarm simit,yarım poça,kk peynir,1dl.kaşar,domates,slata,biber,2 çatal sucuklu yumurta,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:5 mercimek köftesi,2 çatal tahinli çörek gibi bişi:44:,çay.(mercimek köftesini yogun istek üzerine yaptım.Çok güzel yaparımdadaha neler vardı önmde ama yemedim.)
Akşam:1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık yogurt,3 kaşık pilav,kıvırcıklı salata.(ekmek yok)
Ara:yeşilçay.
Spor:
Su:3lt
Geçmişe bakıp geliyorum:126:
Büyüyene kadar uykusuz kalıcaz ama büyüsünler 1lerde kalkıcambenim oğluş geceleri bana rahat vermeyiyo yabi dün akşam güzel uyudu neyse ben dünkü menümü yazayım
sabah aç karnına 1 bardak su kahvaltıda biraz sucuklu yumurta 3 zeytin çok az peynir şekersiz çay
ara 5 yulaflı yulaflınıızı da bana buaştırdınızkayısılı form çayı
öğe 1 tabak mercimek çorbası yoğurt 3 çatal patates
aara 6 adet yulafı bisküvi nescafe
akşam akşam eşimi bekledim oğuşu uyuutm 19:30 suları filan bende uyumuşum kalktığım da 21:20 ydi o saattte yemek yedik 1nkepçe çorba 1 kepçe kurufasulye yoğurt ekmeksiz ve taze soğan
Ohh afiyet olsun ballar kaymaklar yag olsun jojopumaCanim bugünkü menumu sayma yalnız..sabah iyi kahvaltı yaptım yağlı ballı..aksam da arkadaşımın nisanı var..pasta yiyecem...ben cumadan sonra hafta sonları yiyorum hafta ici biraz daha ipleri sıkıyorum.pofff duy da inanma..Ay bı daha bebe biskuvisi yeneyim..canımız çekti aksam kocisle...
Osgeee kıs senle yarıştım ya gecen hafta..sabah pijamayla f alan 64.8 dim..aslında seni kaptirmamaliydim meliseneyse bu hafta eprumu da iddialı gordum ben..hadi bakalım epruuuu..inşallah bu hafta sizin binadakiler her gün gezme Mevlüt sohbet ne kadar toplanma nedeni varsa yaparlar
Canım daha yen, yeni düzenini oturtuyosun.Hem artık bu hafta net kilonu gördün bakalım haftaya ne olacak.300-500 bi bakmşsın toplamda istedgn kiloyu vermişsin.Pes etme daha yolun başındasın.Bugünkü menünü begenmedim ama daha güzel menüler bekliyorum sendenkızalrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
olmuyo iştee ne kadar uğraşsamda olmuyo veremiyorummm...........
koskoca hafta 300 gram vermişimm...
gerçi kaçla başladığımı bilmiyorum tartım yoktu ve 64 kilo olduğumu biliyodum yalnzca gramının ne kadar olduğunu bilmiyodum.. dün tartıldım ve 63.700 .ıktıımm... şaka gibi yaa... çok fazla kaçamak yaptım o yüzden mi acaba.ama sınazv zamanı falan biraz kaçırdım sanırımm((((( ama o kadr yürüyüş az yemeler boşunamıydı.. off ben hiç bi zamn kilo falan veremem ya. az yediğimle kalırım... morallerim çok bozuk kızlar..
Bugün
SABAH:aç karnına bir bardak limonlu su sonrasında 1 haşlanmış yumurta domates peynir yarım salatalık 3 zeytin yanında acı biber
ARA:yok unutmuşumda
ÖĞLEN:bir tabak semizotu zyağlıyoğurt2 kaşık bulgur pilavı sebzeli
ARA:3 tane form çıbık küçük peynir yarım domates
AKŞAM:10 tane hamsi yanında yeşil salata
2 fincan form çay
2 fincan yeşil çay ve bolsu günboyu...nasılım
herekezi canı gönülden tebrik ediyorummm dostluk arkdaşlık kaznsın başka haftalardaaa
menüm sabah sütlü nesfit 5 biryerde çay
ara midem çok agrıdı canımda fazla bişey istemedi buğün yapmadım
öglen kuşburnu demleme yarım kek
evde 1 elma 1 kivi
akşam tavuk sote zeytinyaglı fasulye cacık
nescafe ve kurupasta yedimm:))
sabah 1yum 2kk peynır 1çavdar domtes salatalık3zeytin çay
ara orta kahve 4yulaflı
öğle 20 hamsi salata
ara elma yicem
akşamda yoğurtlu ıspanak yicem
kesinlikle başka bişey yemicem
kızlar biliyormusunuz demin telefonumla ilk kez çamaşırlı fotolarımı çektim banyo sonrası.ya ben 61.2kiloyum ama ilk kez bukadar cok taktım kilo işini popomda pırtıllı pırtıllı yağlar var ve göbeğimde...anam gibiyimmmmmmkendimi ilk kez başka bir gözle gördüm diyebilirim eşime acıdım yaaa okadarr diyorummm....... çok çirkin geldim gözüme..bundan böyle 55e düşene kadar kaçamakmış yok bilmemneymişşş kkaçammak yapmakk için kaçırmış olmak lazımm..ben şunu ilk kez diyorumki şişman pırtıllı yağlı birinin en başta kendi benlik algısına saygısı yok bile bile yiyorsaa..yada ikinci şık kendinin farkında değil..ben bugün kendi farkıma vardım..bu işin sırrı kendi totonuzun gobeeenizin resmini çekinnnn yapışmışmıdır bu yağlar gider demi yaa gitsin yemicem sözzzzzz
Kızlar çok uykum varİyi geceler özgecim.Bu arada topigimize renk kattıgın ve menüleri yorumladıgın için çok saol
kalkınca 2bardak su greyfurt karışımı
sabah 1çavdar yarım yağda yarım haşlanmış yumurta domtes salatalık biber 1buçuk kkpeynir 1çatal helva yarım çay kaşığı bal çay
ara:yeşilçay 4burçak yerim
öğle:yeşil mercimek yemegi salata
ara:elma ve süt içerim
akşam:brokoli yoğurt hedefliyorum.
ve kaçamk yapmıcam hiç inşaallah.dünde yapmadım kaçamk hiç...bu hafta sıfır hatayla kapatıp 60 olsam ben ne güsel olurrr..59.9olsam hala bi magnum yemedim yaaa
olsun hedefe kitlendim benn.hafta içi hergün 1sat sporda yacam söz ösgee
bugün 300mekik çekeyi bel oklavası yapim su ve bitki çayı 3litreyi eçiyor zatii.allam gitsin bu hafta yüptennn
kalkınca 2bardak su greyfurt karışımı
sabah 1çavdar yarım yağda yarım haşlanmış yumurta domtes salatalık biber 1buçuk kkpeynir 1çatal helva yarım çay kaşığı bal çay
ara:yeşilçay 4burçak yerim
öğle:yeşil mercimek yemegi salata
ara:elma ve süt içerim
akşam:brokoli yoğurt hedefliyorum.
ve kaçamk yapmıcam hiç inşaallah.dünde yapmadım kaçamk hiç...bu hafta sıfır hatayla kapatıp 60 olsam ben ne güsel olurrr..59.9olsam hala bi magnum yemedim yaaa
olsun hedefe kitlendim benn.hafta içi hergün 1sat sporda yacam söz ösgee
bugün 300mekik çekeyi bel oklavası yapim su ve bitki çayı 3litreyi eçiyor zatii.allam gitsin bu hafta yüptennn
İlerde yersin daha yeni basladin vucudunu uzak tutsan bunlardan daha cabuk verirsin 2. Hic ara yok bu cok yanlis meyve 1 kase yogurt beyaz leblebi az da olsa ye metabolizman hizlansin acikman sart degil
Vucudun mantigi su bak cok az yersen aaa ben ac kaldim deyip yediklerini depoluyo yani yakmiyo com yersen de yakamadigindan hepsini depoluyo ( kalca basrn gobuse yag olarak) ihtiyaci kadar yicen sonuc olarak ara yap artik bak bu hafta kendini deniyosun sacini basini yoldurtma bana
Sabah..3 dilim ekmek, yumurta salatası, kk peynir, 4 5 banim recel, bal
Ara..1 portakal
Öğlen..kabak yemeği, 1 dilememeli yoğurt
Ara..2 gevrek yarım portakal
Aksam..5 yk et siote, yoğurt..ekmek yokkkk
Ara..Nisana gittik..pasta yerim dıyordun kızımdan dolayiyiyemedim. Ama o kadar cok yoruldum ki pesinde donmekten gelince 1 tane cocostar yedimYatmadan 2 saat önce yedim ama..
bliyorum da unutuyorum ya aklıma acıkmadan gelmiyo ara yapmak. ne biçim bi diyet yapıyosam artık :) ama düzene girecek. okula falnda meyve tarzı şeyler götürücem leblebi fln aralarımı yapıcaamm sözz ösgeeeeee =))))))
yaw arızayamı bağladın epruuuu git 1kare bitter ye yoksam sana burdan bi uçarımmmYa erkenden menümü yazılırmış.Onu yerim şunu yapıcam,şu kadr su içerimYok böyle bişi.Lütfen herkes yedikten sonra akşam yazsın.Bende derim şunu yaparım ama bişi çıkar yapamazsın yada biri çagırır gidip yersin.Akşama menünü bekliycem sehra tastamam yaptıklarınla vee yediklerinle!!!
Tabi anca duzenin Oturcak gec olsun da tam olsun bisi olmaz cuma gununbskalim nolcak bu hafta kacamak yapmamaya ozen goster bakalim su+spor ihmal etme senin baban mi kiziyo du ip atlamana