merhaba ayse ben..
kadinlar kulubune ilk defa girdim girme nedenimde retina krem hakkinda bilgi almak ve saglikli bir sekilde siviolce ve sivilce izlerimden kurtulmak..
acaba musaitseniz bu konu hakkinda size bir kac bilgi sormak istiyorum.. tr de olamadigim icin bir cilt doktoruna gidip soramiyorum ama sanirim bu konuda siz baya bi bilgilisiniz..
yuzumde son bir kac aydir devamli olarak sivilceler cikmaktadir ozellike yanak kismimda ve sivilceler gittikten sonra izleri kaliyor..eczaneye gittim ve bana fucidin ve retin-a kremi verdi fucidin sadece sivilcelerime uygulamami aktif olanlara yani daha sonrada izler icinde retin-a crema verdi buradaki eczanelere guvenemedigim icin kullanmadan pnce size sormak istedim retina nin faydalari nelerdir? gercekten sivilce izlerim gidecekmi?tum yuzemi yoksa sadece iz olan yerlerimi? ve gercekten butun yuze uygularsam guzel bir cildemi kavusuyoirum? ve kirisiklikliklari giderdigide dogrumu??? yani goz cevreme surememde sakinca varmi??
biliyorum sorularim cok uzun oldu kusura bakmayin ve en kisa zamanda cevabinizi bekliyor olcagim bir an once sivilce izlerimden kurtulmak istiyorum ama kremi ve kullanisini ve yan etkilerini bilmiyorum
tesekkurler
ayse