• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler TRETİN nerden BULABİLİRİM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tretin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
4
0
16
Ankara
Hanımlar merhaba.Ben kızımı siyah noktalar için DOÇ dr olan bir cildiye doktoruna götürdüm oda mauyene edip

İMEX SABUN

TRETİN KREM

yazdı.Sabun'u buldum fakat tretin krem'i hiçbir eczanede bulamadım.ARtık yokmuş nadir olarak belki bulabilirmişim.

Başka semtleri gezicegim yarın ama sizede soruyum dedim hanımlar

Acaba ONLİNE OLARAK SATAN BİR SİTE VARMI ? YADA ANKARADA HANGİ ECZANEDE BULABİLİRİM çok önemli lütfen şu an için ilk onu kullanması şartmış erken tedavi için.

Allah Allah bulunur aslında.Bende kullanmıştım çok önceleri.Belki bazı eczanelerin depolarından getirme durumu olabilir.Netten satısı olmaz sanmıyorum.

Allah Allah bulunur aslında.Bende kullanmıştım çok önceleri.Belki bazı eczanelerin depolarından getirme durumu olabilir.Netten satısı olmaz sanmıyorum.

Canım yok ya artık kalkmış :/ Yok işte kalmamış çogu yok dedi.Yakınlarında eczane olan filan varsa LÜTFEN İNSANLIK NAMINA SADECE VAR OLUP OLMADIGINI SORABİLİRMİ ?

merhaba sordum ancak yokmuş ve depolarda da bulunmuyormuş artık malesef :( bence baska bir cildiye doktoruna da görünün belki farklı bir ilaç verir ya da hu doktora tekrar sorun .

merhaba sordum ancak yokmuş ve depolarda da bulunmuyormuş artık malesef :( bence baska bir cildiye doktoruna da görünün belki farklı bir ilaç verir ya da hu doktora tekrar sorun .

Evet aynen öyle herkez öyle dedi arattırdı depodada yok ve ÜRETİMİDE YOK dedi.Cildiye dokturna tekrar gerek yok neden derseniz zaten belirtti durumu bana bulabilirsen alırsın en kolayı bu dedi istersen Roaccutane başlatırım ama bu ilaç sert ve zor olmasıyla birlikte etkileride olan ilaç dedi ondan bunu onayladım bende.

Biraz daha etrafa bakalım belki şansımıza inşallah vardır bir yerde :(

Arkadaşlar konunun eski olduğunu biliyorum ama yine de yardımcı olmak istedim. Ürünü bulamayan varsa ben buldum. İsteyen olursa bana sorabilirsiniz buradan

Back
X