Lekeler, Çiller Tretin çukurlar ve lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

itaat@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
15
0
arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır tretin kullanıyorum yüzüm soyuluyor güneş kremi kullanıyorum fakat dudak çevremde güneş lekeleri oluştu bıyık bölgeminde rengi koyulaştı hep bıyıklıymışım gibi oldu çok üzülüyorum ve korkuyorum acaba tretin çukurları geçirir mi kullananlar yardımcı olun lütfen:18:çukurlar geçsin derken daha fazla leke kalmasa bari yüzümde

canım bende tam 4 haftadır bu ilacı kullanıyorum ama sadece pazartesi ve perşembe günleri sürüyorum tplamda bu ialcı 8 9 kez sürdüm... bende güneş ve sivilce lekelerim için kullanıyorum dudak üzerimde koyu bı leke vardı onu baya açtı diger izler için halen bı gelişme yok. uzman bı dermatolog yazdı bu ilacı yanında bı kaç tane daha krem kullanıyorum

umarım ikimize de iyi gelir bu ilaç canım bende 1 ay oldu kullanalı gözeneklerim baya küçüldü çevremdekiler de fark ettiler şimdilik çok memnunum ama umarım leke kalmaz hassasiyetten dolayı tretini sanırım 6 ay kullanmak gerekiyormuş kaldı 5 ay:)çukurlar ve lekeler geçsede kurtulsak yahu

Son düzenleme:
canım ben sadec lekeli yere sürüyodum yüzümdeki gözeneklere sürsem gözenekleri küçültüyor mu

sanırım evet küçültüyo gözenekleri ben kullanalı 1 ay oldu şimdiden farkettim küçülmeye hatta bazıları kaybolmaya başladı arama motoruna tretin kullananlar yaz kullananların yorumlarını oku görürsün cnm kullanan çoğu insan memnun umarım bizede iyi gelir

slm bende yüzümdeki renk değişikliğinden ve anlımdaki çukurlardan şikayetciyim dermatologdan randevu almak için aradım ve şikayetimi söyledim bana dermaroller uygulaması yapılır dedi 4-5 seans sürebilirmiş durumuma göre madem bu krem bitiriyor yada görünümü azaltıyor e benemi bundan kullansam yada sorsammiki Dr dan bide contraxtubex die bi krem varmış aynı etkiyi yapıyormuş tretinle birlikte daha iyi sonuç alanlar olmuş

contraxtubex i bende duydum tretinden sonuç alamazsam çukurlar için kullanmayı düşünüyorum dermaroller uygulamasını da duydum ama ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası

Son düzenleme:
fiyatı 15 tl cnm evt eczanelerde bulabilirsin ama doktora danışmadan kullanma bence

ben 2 aydır kullanıyorum ilacı çukurluklarda bı azalma görmedim renklerını safif soldurdu kırmızılıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…