• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tress Perde Saç Kaynak Deneyimleri

hamma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
11
1
36
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar, bir arkadaşımın sarı çok ince telli saçları var. Uzun zamandır dönem dönem kaynak kullanarak hem boyunu uzatıyor hemde kalınlığını artırıyordu. Mayıs ayında nişanı olacağı için şuan çıkarttırdı. haftaya yenisini taktırmak istiyor fakat kuaförü perde kaynak diye bir kaynak tipi önermiş endişelerimiz var tutup tutmayacağı rahat kullanılıp kullanılamayacağı konusunda. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
Teşekkür ederim.

Tekrar merhabalar,

Konu ile ilgilenen arkadaşların durum hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Uygulaması ve kullanması gerçekten çok rahatmış. C.tesi yaptırdı arkadaşım. Şuan sadece başında hafifi bir gerginlik olduğunu ama geçeceğini söylüyor. kullanımının çok rahat olduğunu söyledi. Saçlarını toplarkende sıkıntı yaşamadığını belirtti. paylaşmak isterim.

Ben de kuaförume siparis verdim gecen ay. Haftaya gidip taktiricam ama cok merak ediyorum nasil olacagini.sanirim kullanan cok fazla bayan yok.

Ben de kuaförume siparis verdim gecen ay. Haftaya gidip taktiricam ama cok merak ediyorum nasil olacagini.sanirim kullanan cok fazla bayan yok.
Merhaba,
Ben de bu tress perde saç kaynağından yaptırıcam. Siz şuan kullanıyor musunuz acaba? Rahatlığı nasıl, batma ve dökülme kopma yaşadınız mı kendi saçınızda?

Back