• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Tresemme Şampuanı kullanan varmı ?

Ben varım. Hem de favori şampuan ve saç kremim. Çok süper bir seçim olmuş. En pahalı markalarla rekabet edebilecek düzeyde bir ürün. Özellikle saç kremi mükemmel. Saçlari harika yumuşak yapıyor ve inanılmaz kolay taranıyor. Denemeni öneririm. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile4 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

yorumunuz için teşşekkür ederim saç kremini alamadım çünkü yoktu içeriğine baktım içinde Dimetchone yokmuş çok sevindimm :)))

şampuanı 18 aldım kremini bulsam onuda alıcam birde konuyla alakası yok ama bişey sorucam magıcare face&body scrub temizleyicisini kullanıyormusunuz burdan size bunu da sormak istedim

Hiç kullanmadım. Duymadım da. Ben Neutrogena tercih ediyorum peeling için.Bayağı iyi geliyor cildime.

Canım ben Smooth and Silky ve Anti-breakage şampuan kullanıyorum. Saç kremi olarak da bulabilirsen Smooth adn Silky al ben ABD'den almıştım ama buarada bulamadım. Anti-breakage saç kremi aldım o da bayağı başarılı.

Back