kızlar nolur önce maşallah deyin nazara inanırım :)konu açmıştım bileniniz varsa saç derimde aşırı kabuklanma soyulma ve kepek vardı ve tabiki dökülmede uzun uzun araştırmalarım sonucu tresan kepeğe karşı etkili şampuanını almaya karar verdim daha önce ısırgan otlusunu kullanmış ve röfleden zarar gören saçlarım tresanla toparlanmıştı ama 6 ay kullandım ilk aylarda keçe gibi yaptı sonrasında krem bile kullanmadım okadar yumuşak ve dolgun olmuştu
bugün gratisten tresan aldım hemen denemek istedim denedim ve şöyle örnekliyim saçım her banyodan sonra yüzde yüz dökülüyorsa resmen ilk yıkamadan sonra yüzde elliye düştü bunu çok iyi anlayabılıyorum lavoboya düşen saçlardan asıl beni mutlu eden banyodan sonra saç dibim kabuklanıp bir tarak darbesiyle kepekleniyordu resmen saç derimi onardı saç derim kabarmadı ve kepeklenmedi ve bu daha ilk yıkama okadar mutlu oldumki sürekli saç derime bakıyorum:) sizinle bu deneyimi paylaşmak istedim benim gibi sıkıntı çeken arkadaşlara öneriyorum umarım sizdede aynı etkiyi verir...