trendyol'un rezaleti

prettyworm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
2
0
36
İzmir
3hafta önce trendyoldan 20tl lik hediye çekimi kullanarak bir şort aldım. ama üzerime olmadı. iade ettim. ancak ürünün ellerine ulaştığına dair mail atmalarına rağmen hediye çekimin iadesini 1 hafta bekleterek (üstelik 10un üzerinde mail atmama rağmen doğru düzgün cevap atmadılar) son kullanma tarihi geçtikten sonra mail attılar. hediye çekinizin kullanım süresi dolmuştur diye. 2yıldır ordan düzenli alışveriş yapmama rağmen dün itibariyle trendyoldaki hesabımı kapatmış bulunuyorum. daha da alışveriş yapmam ordan.

3 ağustosta trendyol milla cansu dere koleksiyonundan yaklaşık 350 tl değerinde sipariş verdim bu benim 4. trendyol siparişimdi ve gerçekten daha önce trendyoldan memnundum ve ayrıca koleksiyonuda çok beğenmiştim. günlerce göndermeyi başaramadılar önce elbiselerin birini iptal ettiler . birkaç defa mesaj attım hiç telefon uma dönmediler . hala elime ulaşmayınca dün tekrar siteye girdiğimde tüm siparişlerimin iptal edildiği yazıyor. umarım kredi kartıma iade edilmiştir param. bende gerçekten güvenmiştim.

paranı alıp kurtulursun inşallah. bende dünya para döktüm bu alışveriş sitelerine ama bitti. markalı ürünleri bile ikinci kalite midir nedir paramparça oluyor. birde fiyatları abartıp büyük indirim yapıyoruz demiyorlar mı iyice çileden çıkarıyorlar. ben bundan sonra bulaşmam.....

sorunları merkezi arayarak bildirmeyi denediniz mi bu durumlarda size daha büyük miktarda bir çek vermeleri lazım. sanırım markafoniydi bnmde bir siparişim iptal edildi özür dileyip hediye çeki verdiler. ayrıca bütün bu indirim sitelerinde ürün bedellerinin ücretini yüksek gösterip çok büyük indirim yapıyormuş gibi çocuk kandırıyor olmalarına ben de sinir oluyorum

vallahi kaç tane mail attım ben bile hatırlamıyorum kimini sallamadılar kimine de saçma sapan alakasız cevap verip geçiştirdiler.

Aynı şekilde benimde hediye çekimi 9 gün geçmesine ragmen iade etmediler.Rezil bir firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…