• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol nevresim set avantajı

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
Arkadaşlar çeyiz hazırlığında olanlar trendyol indirimde ''nevresim set avantajı'' çok hoş nevresim takımları var yorgan ve yastık takımlı kimisi ise battaniye takımlı olarak bana uygun geldi ama isterseniz sizde bakın :) Bir de ben mi fiyatlardan haberdar olmadığım için uygun geldi onuda söyler misiniz :)http://www.trendyol.com/Yorgan---cift-Kisilik-ozel/UrunDetay/20432/4473555/Ev--Yasam ben bunu çok beğendim mesela fiyatı uygun değil mi ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar çeyiz hazırlığında olanlar trendyol indirimde ''nevresim set avantajı'' çok hoş nevresim takımları var yorgan ve yastık takımlı kimisi ise battaniye takımlı olarak bana uygun geldi ama isterseniz sizde bakın :) Bir de ben mi fiyatlardan haberdar olmadığım için uygun geldi onuda söyler misiniz :)Yorgan + Çift Kişilik Özel Set Cristina Pembe 0027512 Hobby | Trendyol ben bunu çok beğendim mesela fiyatı uygun değil mi ?

canım fiyatı normal.almak istiyosan tavsiyem pamuk saten olsun .bu pamuk saten mi bilmiyorum özelliklerine bakmadım ama pamuk saten olursa daha kolay ütülenip şekil alıyo.

Back