Trendyol Milla Gece elbise alan var mı ?

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
Milla gece elbiseleri oldukça şık görünüyor, fiyatları da uygun gibi.. bu elbiselerden alıp memnun kalan var mıdır ?

görümcemin düğünü için elbise arıyorum, abiye olarak normal mağazalarda sadece payetli tüllü elbiselere rastladım. fiyatları da zaten 250 den başlıyor.. Pazara bile baktım abiyeler bu fiyatlar .. Kaldı ki zaten sevmiyorum payet pul işini sade ve şık uzun elbise istiyorum bu elbiseler çok hoşuma gitti.. ancak kalitesinden emin değilim.. Alıp kullanan ve yorum bırakacak kişilere çok teşekkür ederim şimdiden.

Açıkçası bende mayıs başı ablamın düğününde giymek için abiye arıyorum ve bulamyorum. her yer çok pahalı ve bir gece için o masrafa girmek istemiyorum. trendyol milla'dan alan ben görmedim hiç o yüzden bilemiyorum. orada gördüğüm bir elbiseyi başka yerde görsem inceleyeceğim ama o da yok.

millanın elbiselerinde beden sıkıntısı oluyor hani 38 giyiyorsanız 36 alın cunku kalıplar hep buyuk kumas acısından ben cok kaliteli bulmuyorum acıkcası ince ic gosteren seyler genelde modagramın kendi abiyeleri guzeldir ama

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…