trençkot

pudra-tesettür-kombin.jpg

rica ederim. sizinde beğenilerinizi görmeyi isterim burda paylaşalım.
bahar geldi alışveriş yapasım var çok fena:21::KK68::KK73:
birbirimize fikir vermiş oluruz.

Merhaba bende tesettürlüyüm ve trençkot çok seviyorum. Bence mutlaka almalısın. Zara da uzun güzel modeller vardı. Renk olarak sormuşsun bence krem tercih et yaz geldi çünkü ve klasik olduğu için her renkle rahat kombinlersin. Zaten trençkot deyince benim aklıma krem rengi geliyor :) Çok beğendim kombinlerini bende bir iki kombin yapıp paylaşıyım :KK70:

Merhaba bende tesettürlüyüm ve trençkot çok seviyorum. Bence mutlaka almalısın. Zara da uzun güzel modeller vardı. Renk olarak sormuşsun bence krem tercih et yaz geldi çünkü ve klasik olduğu için her renkle rahat kombinlersin. Zaten trençkot deyince benim aklıma krem rengi geliyor :) Çok beğendim kombinlerini bende bir iki kombin yapıp paylaşıyım :KK70:
yazlık kombinler ekliyorum bende şimdi....

Ben kafa karışıklığına kombin örneklerinden daha farklı bir biçimde yardımcı olacağıma inanıyorum :) Paylaşılan bu güzel kombinlerden hangisini alacağına kara veremiyorsan Qute kullanabilirsin. Diğer kullanıcıların veya arkadaşalrının senin için oylayarak karar verme sürecini hızlandırıyor. Ben de kolay kolay karar veremem ve neredeyse uygulamanın bağımlısı oldum xD www.quteapp.com

X