Trençkot ve ipek şal arıyorum.

JaneRizzoli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
3.292
6.919
358
35
Evet arkadaşlar dizlerime kadar ya da daha uzun trençkot ve ipek şal arıyorum.

Bekliyorum fotoları.

Belhtiyoru biliyorum ama buna değecek.....çünki ekliycem şalların ikinci bir eşini dünya da bulamazsın....
.
İBRİŞİM İPEĞİNE YAPILMIŞ EL KASNAĞIYLA İŞLENMİŞ KENARLARI KOZA İPEĞİYLE İĞNE OYASI YAPILMIŞ HARİKA AMA HARİKA ÜSTÜ ŞALLAR BUNLAR.......

AZ KALDI GELİYORLAR

Reklamı çok iyi yapıyorsun :) ama yanlış anlaşılma oldu sanırım ben başörtüsü olarak kullanıcam hani aker armine falan çıkarıyor ya tek renk oluyo genelde onlardan istiyorum.

Reklamı çok iyi yapıyorsun :) ama yanlış anlaşılma oldu sanırım ben başörtüsü olarak kullanıcam hani aker armine falan çıkarıyor ya tek renk oluyo genelde onlardan istiyorum.

Canım sana uyacak olan ...şimdilik aklıma gelen bu şal var hediye gelmişti bana....

sallar markalı degil, sadece bastaki lcw marka, tanesi 5 tlden verebilirim
sallarım genelde markasız canım, aradıgın bi renk var mı, kullanmadıklarımdan bi bakarım istersen
düz renk olarak asagıdakiler var, araboy hepsi,

Eklentiler

• $IMG_0465.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 84
trenckot 40 beden kemerli sadece bi düğmesi bozuk kotcular basar citcit düğmeli 25 tl
Esar orkide marka orta kalite 7 tl yarin birkaç esarp daha ekleyecegim

şimdi işteyim canım akşam çekebilirim benim bedenim 42 biraz dar bana yinede çekerim akşam istersen. Belden oturuyor tokalı kemeri var spor tip bi ternçkot

Hımmm senin bedenler 36 mı? Ben 40 arııyorum tatlım ya.

Eğer hala arıyorsan bende 40 beden var bir tane.sıfır diyebilirim,armine marka .istediğin bir renk var mı? benimkisi mor.buraya resim yükleyemem ama aksama yada yarın maille atabilirim. Bir de nerede oturuyorsun? ben normalde burada satıcı değilim,mümkünse görüşüp satmayı tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…