kaç beden fiyatı ne
kaç beden fiyatı ne
güzel .fiyatı da güzel .başka bayandan resim istedim olmazsa mutlaka döneceğim size .42-44 beden 25tl
bunun da iki koltuk arası kaç cm uysa hemen alıyım .özelden kredi kart no yazarsanız ziraatı yanlış hatırlamıyorsam42-44 beden 25tl
Elimde bir kere bile giyilmemiş , kutusunda duran ama topuklu olan 37 numara olan satamadığım bir kısa topuklu bot tarzı son moda ayakkabılar var.. Bakmak isterseniz resim koyucam..merhaba,
42-44 beden çift düğmeli trençkot aramaktayım.renk olarak lacivert,koyu kahve,füme .keten kumaş mevsimlik tercihim
bot 37,5 numara olacak .bağcıklı olabilir .renk olarak koyu kahverengi ya da siyah.topuksuz veya hafif topuklu
takas ederim konularımdaki oyuncak ,bayan,çocuk elbise ,ayakkabı ile.
resim bekliyorum
Elimde bir kere bile giyilmemiş , kutusunda duran ama topuklu olan 37 numara olan satamadığım bir kısa topuklu bot tarzı son moda ayakkabılar var.. Bakmak isterseniz resim koyucam..
Buyrun
tam istediğim trenckot ama bedenii
bedeni küçük bu trençintam istediğim trenckot ama bedenii
36 beden giyiyorum arkadaş 42 44 beden yazmışbedeni küçük bu trençinisterseniz bi sorun sahibine
36 beden giyiyorum arkadaş 42 44 beden yazmış
evet trençkot ve bot buldukmerhaba,
42-44 beden çift düğmeli trençkot aramaktayım.renk olarak lacivert,koyu kahve,füme .keten kumaş mevsimlik tercihim
bot 37,5 numara olacak .bağcıklı olabilir .renk olarak koyu kahverengi ya da siyah.topuksuz veya hafif topuklu
takas ederim konularımdaki oyuncak ,bayan,çocuk elbise ,ayakkabı ile.
resim bekliyorum
bunlar var canım bende kahverengi olan inci gri olan zara 37 numaralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?