• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tren istasyonunda skandal yaratan gençler viral oldu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.radikal.com.tr/radikalis...er-viral-oldu-1462638&utm_campaign=radikalist

RADİKAL - İngiltere'nin North Yorkshire kasabasındaki Malton tren istasyonunda 4 genç ortalığı öyle bir karıştırdı ki, yoğun şikayet üzerine polis eşkalleri belirlenen bu gençlerin peşine düştü. 8 Ekim günü yaşanan olaylar istasyonun en yoğun olduğu akşam 17:20 sularında başladı. Önce iki genç adam ortaya çıktı ve sağa sola işemeye başladılar. Bununla da yetinmeyip tren raylarına çöp poşetleri atarak paniğe sebep oldular. Daha sonra bir tanesi tren raylarına da indi ve orada işemeye devam etti!

201510300939_Officers-would-like-to-trace-this-man-wearing-a-distinctive-bobble-hat.jpg

Polis raporlarına göre diğer adam da cinsel organını çıkartıp etraftaki insanlara göstermeye başladı. İnsanlar daha ne olduğunu anlayamadan gençlerin yanında bulunan kadınlardan biriyle, istasyonun bisikletler için ayrılan bölgesine geçip cinsel ilişkiye giren genç adam, herkesi şaşkınlık içerisinde bırakmış.

201510300939_Police-would-like-to-identify-this-couple.jpg

İstasyondaki yolcuların polisi çağırması üzerine polis gelmeden kaçmayı başaran gençler yakalanamamış ancak polis şimdi her yerde onları arıyor. Polis haklarında bir ilan hazırladığı gençler için "Eğer bu resimdekileri görürseniz lütfen bizimle iletişim geçin." diyor. Toplum içinde cinsel ilişkiye girilen ana dair basına sızan tek görüntü aşağıdaki fotoğraf olmakla birlikte, görüntülerin tamamı bir süre önce sosyal medyada yayınlandıktan sonra silindi.

201510300939_hqdefault.jpg

Bununla birlikte polisin ihbar için yayınladığı telefon numarasına şimdiye kadar pek çok ihbar yapılmış ancak şu ana kadar yapılan ihbarların hepsi sosyal medyada birbirini "trollemek" isteyenlerden gelen çağrılar olmuş! Aradan 20 günden fazla süre geçtiği için polis gençleri yakalama konusunda umudunu yitirmiş durumda.
 
Ne kadar pislik varsa hepsini birden yapmışlar:KK57:

etrafa işemek ,raylara çöp atmak ,cinsel ilişkiye girmek

o raylara inip işediği sırada tren üstünden geceydi sakat kalsaydı anlardı belki

dünya kaç bucak
 
Back