Trekostomi bebekte erken doğum premature kızım için dua

ozgesahan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
17
9
22
Erken doğum sebebiyle 26 haftalık doğum yaptım 6 aydır kızım küvezde doktorlar trekostomi önerdiler bogazdan delik açma işlemi şuan onay vermedik suan solunum makinasında hiçbişey gerekmeden kendinin solunum yapmasını istiyoruz şifa için dua okuyoruz KIZIM DOĞALİNA ya şifa için dua okurmusunuz dua edermisiniz hiçbişey gerekmeden kendi solunum yapabilmesi için şifa için iyi olması iyileşmesi için

Yüce Rabbim şu mübarek ramazan ayının hürmetine yavrunuza Şafii ismiyle şifa versin...Belki aklınıza gelmiştir ya da gelmemiştir bilemem bir de adak adayın derim...Allah'ım size bağışlasın yavrunuzu..

RABBİM şifa versin İNŞAALLAH bebeğinizin durumu nasıl umarım sağlığına kavuşmuştur

Merhaba ben de üçüz erken doğum yaptım iki bebeğimi kaybettim üç aydır oğlum küvezde 40 hafta tamamlanınca cihazdan ayrılmazsa bize de trakeostomi denildi kızınız ne durumda

Merhaba cok geçmiş olsun bebeğinizin durumu nasıl umarım boğazdan delik açma işlemine gerek kalmamıştır sağlığına kavuşmuştur benimde ikizlerim var 26haftada doğdular 3ay oldu hala entubeden ayrilamadilqr doktor bugün bizede bogazdqn delik açılma ihtimalini söyledi sizin bebeginz nasıl oldu

Merhba Daha yeni Gördüm kızımda Hala Trake Var Ve 8 aydır evimizde bakıyorum sabırla bu günlerde geçer inşallah sizin nasıl

Merhaba ben de üçüz erken doğum yaptım iki bebeğimi kaybettim üç aydır oğlum küvezde 40 hafta tamamlanınca cihazdan ayrılmazsa bize de trakeostomi denildi kızınız ne durumda
Merhaba Yenigördüm mesajı kusura bakmayıb kızımda 8 aydır evdeyiz egitimlerden sonra cok şükür bakıyorum alıştık inşallah bu günlerin geçmesini bekliyorum sizin nasıl oldu umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…