- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 33
- Konu Sahibi makbulecin
Merhabalar ben yeni evliyim 5 aylık benim sorunum benim kayın validem eltim ve eltimin kocasıyla isteme tanışma nişan kına nikaha kadar yaşadığım sorunlar. En başından beri beni hep yok saydılar değersiz hissettirdiler bu insanlar. Kayın validem eltim nişanımda suratlar beş karış geldiler. Ortadaki sebep sadece kıskançlık. Kabul edememe. Çünkü başka bir diyalogum olmadı hiçbir zaman sıkı fıkı olmadım. Beni en güzel zamanlarımda hep görmezden geldiler. Surat astılar. Örnekler çok fazla. Ama klasiktir ya laf sokmalar, kötü bakış atmalar, anlıyorsunuz işte. Bunları yaşatıp kendilerinden tiksindirdiler beni. Şimdi resmen korkuyorum insanlardan. Yeni evliyim ama eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum. Eşim için bi kaç kere denedim. Sonuçta ailesidir diye ama bu hatalar hep devam etti. Benim psikolojin inanılmaz hasar gördü bu olaylardan. Şimdi hepsiyle küsüm. Küstürdüler beni. Bayramlaşmaya gitmedim. Ramazan bayramında gittiğimde yine surat yedim çünkü. Ne istiyorlar ne bekliyorlar aslında sürekli dolanayım ortalarda ideal gelin olayım istiyorlar ama kısura bakmasınlar öyle bi dünya yok. Bana çok ağır şeyler yaşattılar psikolojim çöktü resmen. Mesela gitmiyorum arayıp sormuyor bir sorun mu var diye. Bu durumu kabul edip direk saygısız gelin ilan ediliyorum. Ama benim kendimce haklı nedenlerim var. Kimse gelip benimle çözmek istemiyor bunu. Küsmemi kabul ediyorlar yani. Ben de istiyorum resmî şekilde görevlerimi yerine getireyim. Ama öyle bir tiksindim ki eski neşem yok. Ben birinin yüzüne yalandan gülemiyorum. ama böyleside eşimi üzüyor hissediyorum. Eltim desen bu durumu fırsat bilip eşimin ailesiyle fotolar atıyor paylaşıyor ya moral bozdukları yetmedi cicim aylarımı bile yaşıyamaz hale geldim artık ne önerirsiniz bana. Lütfen onlar büyük saygısızlık yapmayın tarzı yazmayın. Okuyup iyi anlamaya çalışın empati yapın. Kimse böyle olmak istemez yani buraya rahatlamak için yazıyorum bir de siz moralimi bozmayın lütfen Güzel şeyler duymak istiyorum