- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
Gecen sene 11 haftalikken gebeligim sonlandi.Hamileyken bianda bebegim gitti icimden.Dedimki bak evlatlarim var cok sukur boyle olmasindada bir hayir vardir.O zamanlar bebek gorsem agliyordum kendimde saglikli evlatlar dogurdum iki tane Rabbime binlerce kez sukur olsunki cok guzel buyutuyorum.Ama oda bebegimdi onun gitmesi de beni cok uzdu.Bi sure hamile haberi verenlere bile saatlerce agladim.Sonra 2 hafta gecti korona olduk.Oyle agir atlattimki cigerlerimi sardi bir suru ilac igne evlatlarima bagisladi Allah iyilestim.Uzunca sure kendimi toplamaya calistim.Gecen ay adetim gecikti doktora gittim rahmim kalinlasmis 20 mm olmus hamilesin dedi.Derken 4 gun sonra asiri kanamam oldu.Hamile degilmisim.Bi yıkıldım icimde yine ayni sey oldu korkusu oldu.Bu ay esime kendim istiyorum korunmayalim dedim.Esimle aramiz cok sukur iyidir.Hassas ve merhametli bi adamdir.Bugun iliskide sonlara dogru korkudan kalbimi beynimde hissettim.Bugun korunalim dedim.Sonra cok kotu oldum kendimi tutamadim agladim.Esim pek bisey demedi daha zamani var demek ki dedi.İceri gecti yuzu biraz dustu onunda uzuldugunu korktugunu hissettim.Bu durumu nasil asarim.İcimde ayni seyler olcak korkusunu kaybetme korkusunu asamiyorum.Sanki 2 evladi doguran ben degilmisim gibi davraniyorum.Bi bi travmami nasil atlatacagim.