Aklımda hep gördüğüm ve duyduğum şeylerHerşeyi boş verin gitsin . ......
Zamanla unutursunAklımda hep gördüğüm ve duyduğum şeyler
Peess yani hala unutamadım diyorsun , kurban kes kurtuldun diye...Merhaba arkadaşlar 27 yaşıma yeni girdim nikaha 14 gün kala evden kaçtım kaçma sebebim aldatılmaydı ama hep bir kizla aldatıldığımı sandım meğerse travestiymiş tüm bunları hep sonradan tekrar ikinci sans için baristigimizda anladım tekrar bariştigimizdan bir ay sonra beni yine bir travestiyle aldatı bu adam beni hiç kadınla aldatmadı ki hep travesti hayatımdan 3 yılım gitti hayla araştırıyorum aglayamiyorum gülüyorum aktiflerle oldugu için ben bu adamı nasıl unutacağım aslında çok üzülüyorum travestilerle aldatığı için beni ben ne yaptımda gitti diyorum her yerde yazılar okuyor travestilere erkekler neden gider diye atlatamıyorum her sabah uyandığımda görüştüğü travestilere yazıyorum yada araştırıyorum onları çok pişmanım ilk başta anlayamadığım için simdi resmindeki fotosunu baksam bir ibnelik varmış görememişim diyorum unutmak için ne yapmam lazım anlayamadığım seyler var bana çok zarar verdi bebeğimi karnımda öldürdü ve daha bir çok şey
Sizin öğrendiğiniz vakit o adamdan tiksinmeniz midenizin bulabması lazımdı.Ayrıca böyle insanlar yüzünden cidden hastalıklar bulaşıyor kardeşim.Herşeyi bir kenara bırakın sağlığınız da mı önemsiz sizin için? Derhal ayrılın bırakın gitsin.Hala neyi düşünüyorsunuz? Anlamadığım şu kısım nikaha 14 gün kala kaçtım demişsiniz.Evlenmediniz mi bu şahısla?Merhaba arkadaşlar 27 yaşıma yeni girdim nikaha 14 gün kala evden kaçtım kaçma sebebim aldatılmaydı ama hep bir kizla aldatıldığımı sandım meğerse travestiymiş tüm bunları hep sonradan tekrar ikinci sans için baristigimizda anladım tekrar bariştigimizdan bir ay sonra beni yine bir travestiyle aldatı bu adam beni hiç kadınla aldatmadı ki hep travesti hayatımdan 3 yılım gitti hayla araştırıyorum aglayamiyorum gülüyorum aktiflerle oldugu için ben bu adamı nasıl unutacağım aslında çok üzülüyorum travestilerle aldatığı için beni ben ne yaptımda gitti diyorum her yerde yazılar okuyor travestilere erkekler neden gider diye atlatamıyorum her sabah uyandığımda görüştüğü travestilere yazıyorum yada araştırıyorum onları çok pişmanım ilk başta anlayamadığım için simdi resmindeki fotosunu baksam bir ibnelik varmış görememişim diyorum unutmak için ne yapmam lazım anlayamadığım seyler var bana çok zarar verdi bebeğimi karnımda öldürdü ve daha bir çok şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?