How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Travesti vakası

Mericey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
4
-5
1
29
Merhaba arkadaşlar 27 yaşıma yeni girdim nikaha 14 gün kala evden kaçtım kaçma sebebim aldatılmaydı ama hep bir kizla aldatıldığımı sandım meğerse travestiymiş tüm bunları hep sonradan tekrar ikinci sans için baristigimizda anladım tekrar bariştigimizdan bir ay sonra beni yine bir travestiyle aldatı bu adam beni hiç kadınla aldatmadı ki hep travesti hayatımdan 3 yılım gitti hayla araştırıyorum aglayamiyorum gülüyorum aktiflerle oldugu için ben bu adamı nasıl unutacağım aslında çok üzülüyorum travestilerle aldatığı için beni ben ne yaptımda gitti diyorum her yerde yazılar okuyor travestilere erkekler neden gider diye atlatamıyorum her sabah uyandığımda görüştüğü travestilere yazıyorum yada araştırıyorum onları çok pişmanım ilk başta anlayamadığım için simdi resmindeki fotosunu baksam bir ibnelik varmış görememişim diyorum unutmak için ne yapmam lazım anlayamadığım seyler var bana çok zarar verdi bebeğimi karnımda öldürdü ve daha bir çok şey

Ben onu düşünmüyorum yaşatıklarını düşünüyorum bebek için belkide hatırlanıyor bir olayı daha etkili hatırlatan öldürdüğü yok etiği şeylerdir yaşatıgı degil beni yanlış anladın yada ben yanlış anlatım

Tüm bunları yaşatan bir insanı anında silmeniz tiksinmeniz nefret etmeniz gerekiyor nasil unuturum demek gercekten sacma geliyor kulağa travestiyle aldatıyor sizi bir kaç kez yapıyor bir de ve bebeğinizi karninizda olduruyor insanlara bu kadar fazla değer yüklemeyin siz affettikcekce dha fazlasını yapacak kendinizi ona bağımlı hissetmeyin ve hayatınızdan silip atin

Ben olsam hemen rest yaptırırım. Hastalık kapmadiysaniz öpün başınıza koyun. Delillerin varsa dava aç mutlaka.

Paravan olarak kullanılan birisiniz. Anladığınız ve kurtulduğunuz için sevinip sıfırdan başlayın.
Bunun üzülecek bi tarafı kalmamış. En fazla öfkeniz olmali .Sadaka verin

Merhaba arkadaşlar 27 yaşıma yeni girdim nikaha 14 gün kala evden kaçtım kaçma sebebim aldatılmaydı ama hep bir kizla aldatıldığımı sandım meğerse travestiymiş tüm bunları hep sonradan tekrar ikinci sans için baristigimizda anladım tekrar bariştigimizdan bir ay sonra beni yine bir travestiyle aldatı bu adam beni hiç kadınla aldatmadı ki hep travesti hayatımdan 3 yılım gitti hayla araştırıyorum aglayamiyorum gülüyorum aktiflerle oldugu için ben bu adamı nasıl unutacağım aslında çok üzülüyorum travestilerle aldatığı için beni ben ne yaptımda gitti diyorum her yerde yazılar okuyor travestilere erkekler neden gider diye atlatamıyorum her sabah uyandığımda görüştüğü travestilere yazıyorum yada araştırıyorum onları çok pişmanım ilk başta anlayamadığım için simdi resmindeki fotosunu baksam bir ibnelik varmış görememişim diyorum unutmak için ne yapmam lazım anlayamadığım seyler var bana çok zarar verdi bebeğimi karnımda öldürdü ve daha bir çok şey
Peess yani hala unutamadım diyorsun , kurban kes kurtuldun diye...

Sizin öğrendiğiniz vakit o adamdan tiksinmeniz midenizin bulabması lazımdı.Ayrıca böyle insanlar yüzünden cidden hastalıklar bulaşıyor kardeşim.Herşeyi bir kenara bırakın sağlığınız da mı önemsiz sizin için? Derhal ayrılın bırakın gitsin.Hala neyi düşünüyorsunuz? Anlamadığım şu kısım nikaha 14 gün kala kaçtım demişsiniz.Evlenmediniz mi bu şahısla?

Back