Bebek İkinci El Travel sistem pusetli bebek arabası arıyorum....

Merhaba bende kanz araba ve benotto puset Var onsekiz ay garantisi var birkac kez AVM de kullandım travel olarak kullanılıyor köyde oldugum için ihtiyacım yok dısunursenız yardımcı olurum

[tQUOTE="littleaniqa, post: 39743206, member: 662915"]neredesiniz?[/QUOTE]

istanbul canım

Merhaba bu sure nete gıremedim sımdı resimleri cekip atarım sizde Internette muadıllerıne bakıp kendinize gore bır fiyat belırlersınız ortak payda da buluşuruz ınsallah

cnm bende oto koltuğu ve araba beraber travel sistem kanz arabamızı değitşirdik bagaja sığmadı o yüzden satıyorum 800 e aldım 500 e satıyorum.yanında ev tipi ana kucağınıda vertebilirim

cnm bende oto koltuğu ve araba beraber travel sistem kanz arabamızı değitşirdik bagaja sığmadı o yüzden satıyorum 800 e aldım 500 e satıyorum.yanında ev tipi ana kucağınıda vertebilirim
kanz panzer mi , nasıl bir araba memnun muydunuz. ben de bakıyorum da

yok cnm kanz doll lüx trevel sistem bizim çok işimiz gördü ama arabamız el vermedi küçük araba aldık diğerin sattık bagaja sığmadı maalesef oto koltuksuzda satmak olmazdı onuda satıoyrum mecbur ben memnundum

Chcco tertmiz sifr ayrinda 250 tl istanbul bagcilar

Eklentiler

• 20150721_124942.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 68
  • 20150721_124808.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 20150721_124511.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…