Travel sistem mi baston araba mı?

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
826
752
5 aylık hamileyim fiyatlar artar diye şimdiden almak istiyorum. Doğumdan itibaren kullanılan baston arabalar varmış ben ondan almayı düşünüyorum ama travelde puseti vs. dahil aynı fiyata geliyor.
ben ağır kaldırabilecek biri değilim çok çabuk yoruluyorum o yüzden de baston hafif diye daha cazip geliyor. Baston araba alsam ayrı şekilde puset veya otokoltuk almam lazım nasıl yapmalıyım hangisi daha iyi.

Güncelleme: Risk aldım fazla bir yorumu olmayan bir ürün aldım, bagi gravity auutofold cosmo travel. Hem araba kabin sistem 5.9 kgmiş hem de puseti var biraz benim için pahalı oldu bakalım gelince göreceğiz

Son düzenleme:
Cift yonlu kabin boy bebek arabasi tavsiye ederim. Travel sistemler agir oluyor surerken kontrol etmesi de kabin boya gore daha zor. Cift yonlu olmasina dikkat edin cunku ilk 1 sene bebegin one degil arkaya donuk olmasi gerekiyor. Bende yoykonun travel sistemi var ayrica baby2go kabin boy var arasinda daglar kadar fark var rahatlik acisindan

Cift yonlu kabin boy bebek arabasi tavsiye ederim. Travel sistemler agir oluyor surerken kontrol etmesi de kabin boya gore daha zor. Cift yonlu olmasina dikkat edin cunku ilk 1 sene bebegin one degil arkaya donuk olmasi gerekiyor. Bende yoykonun travel sistemi var ayrica baby2go kabin boy var arasinda daglar kadar fark var rahatlik acisindan
Evet bastonlarda çift yön yok doğumdan itibaren kullanılsa da

5 aylık hamileyim fiyatlar artar diye şimdiden almak istiyorum. Doğumdan itibaren kullanılan baston arabalar varmış ben ondan almayı düşünüyorum ama travelde puseti vs. dahil aynı fiyata geliyor.
ben ağır kaldırabilecek biri değilim çok çabuk yoruluyorum o yüzden de baston hafif diye daha cazip geliyor. Baston araba alsam ayrı şekilde puset veya otokoltuk almam lazım nasıl yapmalıyım hangisi daha iyi.
İlk çocuğumda travel aldım ama doya doya kullanmadım çünkü taşıyamıyordum dışarı çıkacağım zaman eşim yanımda olmazsa arabayı kullanmak imkansızdı.İkinci çocuğumda yeter artık dedim ve joie nin signature bebek arabasını aldım yok böyle bir rahatlık hem bebek hem arabayı rahatlıkla eve çıkarıp indirebiliyorum.Ayrıca ekstra yenidoğan pusetide alıp takabiliyorsunuz

Traveller agır mı oluyormuş 😐 ben bundan aldım kullanışsız mı acaba çift yön pusetli kolay katlanır diyor ama kullanan var mı acaba
IMG_1722.png

İlk çocuğumda travel aldım ama doya doya kullanmadım çünkü taşıyamıyordum dışarı çıkacağım zaman eşim yanımda olmazsa arabayı kullanmak imkansızdı.İkinci çocuğumda yeter artık dedim ve joie nin signature bebek arabasını aldım yok böyle bir rahatlık hem bebek hem arabayı rahatlıkla eve çıkarıp indirebiliyorum.Ayrıca ekstra yenidoğan pusetide alıp takabiliyorsunuz
Yani ilk aylarda çift taraflı olmaması sorun olmaz değil mi sanırım onlarda çift taraflı değil

Bizimki hem travel.hem baston olarak geçen bir modeldi coook memnundum

Merhaba baby2go dan memnun musunuz kaliteli degıl diye vazgecjrılmıstım

Traveller agır mı oluyormuş 😐 ben bundan aldım kullanışsız mı acaba çift yön pusetli kolay katlanır diyor ama kullanan var mı acaba Eki Görüntüle 3253192
bunlar travel diye geçiyor ama kabin sistem bebek arabası. Ben de prego’nunkini aldım. İçine puset koyduğum anda çift yönlü oluyor. Hem de taravellar gibi hantal olmuyor.

Bayagı uctu onun da fiyatı
Ikıncı eli bile 5-6 ki temiz kullanılmış mı ara ki bulasın
Geçen hafta indirim vardı. 6 bin küsürdü. Dolapta bir kaç tane var iyileri 4 binden başlıyor. Ben fiyat aralaığınızı bilmediğim için gerçi şu an bütün arabaların fiyatları uçmuş durumda😔

Ben 3 senedir travel sistem kullanıyorum.Kocaman tekerlekleri var inanılmaz ağır,ama sürüş vs çok rahat.500 € ya almıştım o da mağaza da duran arabayı düşünün.Ama gerçekten çocuk için cik rahattı minderi olsun,bel ayarı vs.Yatak rahatlığında uyuyor çocuk.Ama iste çok ağır ve hantal bir kadına göre.Ustelik arabada bayagi yer kapliyor.O yüzden hic dusunmeden baston alın derim.

Bizim bu 4. arabamiz. En memnun olmadigim travel sistemdi, en memnun oldugum ise son arabamiz kabin boy hamilton r1 oldu. Maclaren de kullaniyorum ama hamiltonun surusu daha konforlu, fakat tek yon kullaniliyor. Fiyat performans araci bence, ucakta filan cok rahat ettim
Evet hamilton r1 arabadan ben de çok memnun kaldım. Ondan önce travel kullandım sürüşü bebek konforu okey ama aşırı hantal. Kabin tipi araba candır. Sadece kışın bi bebek için korunaklı mı emin değilim. Kışın pek çıkmayız diyenler için direkt travel alınmalı

Evet hamilton r1 arabadan ben de çok memnun kaldım. Ondan önce travel kullandım sürüşü bebek konforu okey ama aşırı hantal. Kabin tipi araba candır. Sadece kışın bi bebek için korunaklı mı emin değilim. Kışın pek çıkmayız diyenler için direkt travel alınmalı
Evet hamilton kis arabasi degil bence de, maclarenin tentesi muhtesem mesela, kisin cocuk hic islanmadan dolastik. Ama suruste hamilton onde 👍 acikcasi acemilikte yaptigim sacmasapan secimler pismanlik oldu. Benim alisverisini yeni yapacaklara ilk onerim butceleri yuksekse cybexin kabin boylari olur. Hamiltona anakucagi takilamadigi ilk etapta kullanissiz olabilir 😊

X