Bebek İkinci El Travel sistem bebek arabası

yesilinci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.185
1.480
merhaba... Oğlum şuan 4,5 aylık. Bende her anne gibi büyük heves ve araştırma sonucu aldım bebek arabamı. Ancak hesaba katmadığım birşey olmuş. Evimin 4. Katta ve asansörsüz olması... arabamız GRACO EVO... Sadece otokoltuğunu kullandık. Bebek arabasını eve her gelişimde mutlaka sildim. Bu arada bütün parçaları sökülüp yıkanabiliyor. Arabamızı mothercareden aldık. Faturası ve kitapçıkları hala duruyor ancak kutusunu attım. Sırtı tam yatabiliyor. Çift taraflı kullanılabiliyor. Tek elle açılıp kapanıyor. Tekerlerinde süspansiyon mevcut. Yağmurluğu ve kışlık tulumu var. Az ve temiz kullanılmış macleran techno xt ile takas olabilir. Fiyatı 1000 tl. Kırılma zedelenme olmaması için sadece istanbulda elden teslim etmek istiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 101
  • image.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 105
  • image.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 93
  • image.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 96
  • image.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 100
  • image.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 88
  • image.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 89
500 e versen anca satılır.ayrıca maclaren arabasi olan kişi senin graco yu hayatta almaz. Maclaren kullanıcısı olan biri olarak yani..

500 e versen anca satılır.ayrıca maclaren arabasi olan kişi senin graco yu hayatta almaz. Maclaren kullanıcısı olan biri olarak yani..
Ama senin araban chicco trio üstelik bebeğinde içinde durmuyor:) herneyse... Kimin ne alacağı ne satacağı sizi ilgilendirmez. Konuma misafir olduğunuz için teşekkür ederim. Karalama kampanyanız bittiyse size iyi satışlar diliyorum:)

Yurt dışına giderken alıyorum sadece...senin graco ilechicco arasında dağlar kadar fark var. Trio yu kullanıp hiç memnun kalmayan yok bnde dahil..

Rica ederim ama sen onu zor satarsin hatta hiç ☺ elinde patlar.
Mesajlarınızın hepsi bişey satmak için. Elinizdeki ürünleri satmak için üye olmuşsunuz belliki. Tabiki kullanmadıpınız ürünleri satabilirsiniz bu israfı engeller. Yada acil paraya ihtiyacınız vardır olabilir gayet normal. Ama gelip karalama yapmanız hiç hoş değil. Eminim benim bebek arabamla hiç karşılaşmadınız bile.

Sen herkezinkine bak.senin gibi dandik arabasını aldığı sıfır fiyatına veren varmı.
hangi akla hizmet verdi ona o parayi düşünüyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…