:))) siz bebek arabanızı satamadınız herhalde hala...1ooo tl mi..Bunun sıfıri bile bin TL yapmaz.kalitesiz biraz.
anladım oyüzden topik topik geziyorsun:) bende kimseye zorla satacak değilim sadece istanbul içine veriyorum dikkat ettiyseniz arabayı görmeden zaten kimse almayacakBenim para derdim yok almak isteyen olursa veririm.
Ama senin araban chicco trio üstelik bebeğinde içinde durmuyor:) herneyse... Kimin ne alacağı ne satacağı sizi ilgilendirmez. Konuma misafir olduğunuz için teşekkür ederim. Karalama kampanyanız bittiyse size iyi satışlar diliyorum:)500 e versen anca satılır.ayrıca maclaren arabasi olan kişi senin graco yu hayatta almaz. Maclaren kullanıcısı olan biri olarak yani..
Boş vaktinizi satmaya çalıştığınız arabanızın konusunda değerlenddirin ozamanVaktin boşluğundan o senin gibi ihtiyaçtan değil canım.
Hımmm maclarende duruyor ama değilmi:)Bizimkisi hareketli olduğu için durmuyor arabanın kalitesizligindwn değil.
Elinde patlamak ne demek!!!! Elinde 2 baston bulunduran bi tek sizsinizdir:) Karalamanız bitti hanımefendi hadi artık kendi konunuza...Rica ederim ama sen onu zor satarsin hatta hiç ☺ elinde patlar.
Şöyle bi mesaj geçmişine baktımda elindeki herşey satılum maşallahYurt dışına giderken alıyorum sadece...senin graco ilechicco arasında dağlar kadar fark var. Trio yu kullanıp hiç memnun kalmayan yok bnde dahil..
Mesajlarınızın hepsi bişey satmak için. Elinizdeki ürünleri satmak için üye olmuşsunuz belliki. Tabiki kullanmadıpınız ürünleri satabilirsiniz bu israfı engeller. Yada acil paraya ihtiyacınız vardır olabilir gayet normal. Ama gelip karalama yapmanız hiç hoş değil. Eminim benim bebek arabamla hiç karşılaşmadınız bile.Rica ederim ama sen onu zor satarsin hatta hiç ☺ elinde patlar.
:)))) tamam , oldu.Aynen.gereksizleri satıyorum.
Kalitesizleri değil senin gibi.
Bunu bitek sen düşünürsün zaten:)Sen herkezinkine bak.senin gibi dandik arabasını aldığı sıfır fiyatına veren varmı.
hangi akla hizmet verdi ona o parayi düşünüyorum ☺