- 10 Haziran 2022
- 100
- 35
- 27
- Konu Sahibi babymommy9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araciniz varsa bagaja sığmıyor sadece bunu biliyorumMerhaba doğacak olan bebeğime böyle bi bebek arabası seçtim.Bu markadan alan varmı? TRAVEL sistemle ilgili yorumlarınızı bekliyorum
neresınden bahsedıyosun? pusetını mı?Bende arıyorum bu sadece 6 ay kullanılabiliyormus birde aşağı doğru olunca bebeğin ayakları dayanıyormus alta rahatsızlık veriyormus
ya benımkı de iri bi bebek arabasıbaska marka. parca parca sıgdırdık bagaja yanı ustunde portbebesı falan varken yuksek kalıyor ama bılerek aldım zaten o sorun degıl de . arkada stepne vardı artık koyamıyoruz vıdeolarını ızledık almadan sen baktın mı? nasıl kapatılıyor agırlgı nasıl? rahatca pusetı kendın takıp cıkarabılcekmısın bebısle hareketı ne kadar ıyı. bı dokunman lazım manevra kabılıyetı falan da onemlı ben kaldırımlara cıkıp ınıyorum cocugum sarsılmıyor . yanı iri olsa da umrumda değilMerhaba doğacak olan bebeğime böyle bi bebek arabası seçtim.Bu markadan alan varmı? TRAVEL sistemle ilgili yorumlarınızı bekliyorum
Portbebe diyorlar sanırım o. Yan dönüyor falan puset değilneresınden bahsedıyosun? pusetını mı?
anladım anladım :)) dıkkatlı bakınca anladım .farklı modelmıs o. begenmedımPortbebe diyorlar sanırım o. Yan dönüyor falan puset değil
Merhaba aldiniz mi memnun musunuz?Ben kanz xgo travel sistem alcam sanırım beğendim özelliklerini
Hangi marka model acaba?Kabin tipi kullanıyorum aşırı memnunum.
Hangi marka modele karar verdiniz?Ben yarın bebek arabası bakmaya gideceğim.
Bebek arabası alan ya da alacak olan arkadaşlar hangi model ve marka aldı ya da alacak yazabilirler mi?
Merhaba , joie signature tourist aldım. Kabin boy ama aparatı var puset de takılıyor çok hafif katlanınca da yer kaplamayan bi araba bakabilirsiniz nettenMerhaba aldiniz mi memnun musunuz?
Hangi marka model acaba?
Hangi marka modele karar verdiniz?
Evet aldım şu an pusetini kullandık arabanın sürüşü güzel manevralarını rahat yapıyor görünümü de şıkMerhaba aldiniz mi memnun musunuz?
Hangi marka model acaba?
Hangi marka modele karar verdiniz?