Doğuma Hazırlık Travel sistem bebek arabası tavsiyeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tunnish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
44
2
Merhaba,
Doğumdan önce travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum, çünkü ana kucağına da ihtiyacım var. Bu bebek arabaları bana çok pratik geldi, diğer parçası çıkıp mekanizmaya direkt ana kucağı takılabilen bir model düşünüyoruz. Epey dolaştık, markaları denedik, kafamız iyice karıştı. 1000 tl veya altında fiyata kullanışlı, az yer kaplayan, pratik önerebileceğiniz modelleri yazarsanız çok sevinirim. Baby2go, casual, nuna, kraft bazı modellerini beğendik ama tam içimize sinmedi, az bir ücret ödenmeyecek, pişman olmak istemiyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Biz Wellgro Preleo Seyahat Sistem Bebek Arabası ni internetten sipariş ettik oldukça hosumuza gitti resimleri gönderiyorum bakarsın :) fiyatı da 1200 den 800 tl ye düşmüş bu fırsatı kaçırmak istemedik ve hemen erkenden aldık :)

Oyuncak_7899104.jpg
Oyuncak_7899116.jpg

Eklentiler

• Oyuncak_7899112.jpg
    Oyuncak_7899112.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1.891
  • Oyuncak_7899113.jpg
    Oyuncak_7899113.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 2.017
  • Oyuncak_7899109.jpg
    Oyuncak_7899109.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1.479
Casual cadillac veya air modelini tavsiye ederim canım. Oğlum 18 aylık çok kullandık. Sepeti de inanılmaz geniş ve çok eşya alıyo. Bence almadan mağazada gidip görüp deneyin katlanmasını, travel sistemin takılıp sökülmesini fln

Casual cadillac veya air modelini tavsiye ederim canım. Oğlum 18 aylık çok kullandık. Sepeti de inanılmaz geniş ve çok eşya alıyo. Bence almadan mağazada gidip görüp deneyin katlanmasını, travel sistemin takılıp sökülmesini fln

evet ben casual cadillac aldım kullanıyorum.. oldukça memnunum.. yalnız travel sistemlerin 2 tane handikapı var:
1. dünyanın en hafif travel sistemi bile olsalar büyükler ve küçük arabanız varsa bagaja sığmıyorlar.
2. bebek hareketlenmeye başlayıp daha çok araba ihtiyacı doğduğunda bir de sık yolculuk yapıyorsanız büyük oldukları için kullanımı zor oluyor..
o sebeple ben bu arabadan hariç bir de chicco liteway baston puset aldım.. arabanın arkasında sürekli o duruyor.. daha hafif ve daha kullanışlı..
bütün bunlar ışığında konu sahibi arkadaşım paraya kıy ve quiny zap al.. çünkü araba baston puset gibi de boyutlara geliyor.. aynı zamanda ana kucağı oto koltuğu görevi de görüyor.. ben casual cadillactan memnun kaldım ama bir de tekrar gidip baston puset alınca quiny zap ile aynı paraya denk geldi..

Bende travel sistem almayi dusunuyorum. Ama anakucagim zaten var alsammi almasammi kararsiz kaldim.
Casual cadilac ve air modellerini bende begeniyorum almayi dusunuyordum. Netten ozelliklerine baktigimda kapandiginda ayakta durabilir yaziyordu ama hafta sonu e bebeke gidip sordugumda travel sistemlerin hicbiri durmaz dedi aklim karisti.
Birde kraft bukleyi begendim ben ama gorupte incelemedim henuz.

Benim travel sistemde istedigim ozellikler pusetiyle beraber kapanabilmesi ve kapandiginda ayakta durabilmesi, sepetinin biraz buyuk olmasi ve arabanin fazla kaba olmamasi ve biraz hafif olmasi. Bu ozelliklerde de bulmak biraz zor sanirim.
Acaba travel sistem cokmu kullanisli yoksa normal bebek arabasi dahami kullanisli?

Ithal bi marka almaya gitmistimki satici casual airin artilarini anlatinca onu almaya karar verdim henuz kullanmadim ama bos halleriyle diger travel sistem arabalar arasinda en hafifiydi dik duruyo canm bide kapaliyken ben yazin pesin 830 a aldim abimde aldi iki tane olunca bole almis olduk

Bende Bebe confort streety plus düşünüyorum. Katlandığında çok az yer kaplıyor. Ama başka da öneri varsa bakıcam.

Ithal bi marka almaya gitmistimki satici casual airin artilarini anlatinca onu almaya karar verdim henuz kullanmadim ama bos halleriyle diger travel sistem arabalar arasinda en hafifiydi dik duruyo canm bide kapaliyken ben yazin pesin 830 a aldim abimde aldi iki tane olunca bole almis olduk
Cok uyguna almissiniz nerden aldiniz acaba sorabilirmiyim bende air modelini dusunuyorumda

Istanbul da sarachaneden canim
Yeralti carsisindan aldiniz sanirim. Bende oranin daha uygun olacagini dusunuyordum yanilmamisim demekki :KK58: tskler cevabiniz icin. Oradaki magazalarda fiyat farkediyor mu acaba ?

Dün e bebek te casual cadillac travel sistem bebek arabasını incelemeye gittim ve belki de alacaktım. Tüm fiyatlar her yerde aynı. Arabayı baya uzun inceleme fırtsatım sonucunda arabanın şasesi çok iyi malzemeleri vs. iyi. Tekerleklerin büyük olması filan. Ama satıcı bize oturma ünitesi ile kapatılmaması gerektiğini ve bir çok müşteriye bunu demesine rağmen bu konuda geri dönülen sıkıntılar yaşandığını söyledi. Oturma ünitesi ile birlikte kapandığında kumaşında zamanla yırtılma oluyormuş ve bu kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı içine girmiyormuş.
Bir diğer dezavantajı ise çok büyük kapandığı zaman bile büyük ve ağır kapanmasa bile. Bana öyle geldi yani. Sağlamlığını bilemem ama bu özellikleri göz önüne tutan kullanıcılar var ise bir daha düşünüp araştırıp karar versinler. Nette izlenilen videolardaki gibi hafif görünmüyor. Mutlaka canlısına bakmak gerekiyor.

Bu yüzden tekrar arayış içine girdim :S
Bebe confort (maxi cossi) streety plus bebek arabası hala aklımda. Onu da canlı inceleme fırsatım oldu Jokerde. Tek dezavantajı 4 tekerlekleri de aynı boy ve büyük değil normal. Kullanmadan nasıl olduğunu bilemeyeceğim sanırım.

İyi günler ben Kraft bukle kullanıyorum anakucaklı haliyle ilk 7 ay süper kullandım sonra asansörsüz bir eve taşındık pusetli haline geçtik tabi oğlum büyüdü kapının önünde katlayıp bebek ve arabayla eve çıkmak zor oldu. Arabamız yok yoksa bagajına koyar eve arabasız çıkardık. Çok sağlam sepeti geniş bir araba ama dediğim gibi olunca baston bir puset aldım şuan bu arabamı da satıyorum. istanbul Güngörendeyim ilgilenirsen eğer sahibinden.com da ilanım var bakabilirsiniz

ys0n003673001.jpg

biz bunu aldık. casual cadillac air travel. sürüşü epeyce güzeldi. tekerlekler şişme ve rahatça gidiyor. katlaması falan güzel. konforlu. ama tabi henüz bebeiş olmadığı için çok test edemedik. 1200 tl internette biz yeni açılan mağazadan ilk gün 900 tl ye aldık :)

Dün e bebek te casual cadillac travel sistem bebek arabasını incelemeye gittim ve belki de alacaktım. Tüm fiyatlar her yerde aynı. Arabayı baya uzun inceleme fırtsatım sonucunda arabanın şasesi çok iyi malzemeleri vs. iyi. Tekerleklerin büyük olması filan. Ama satıcı bize oturma ünitesi ile kapatılmaması gerektiğini ve bir çok müşteriye bunu demesine rağmen bu konuda geri dönülen sıkıntılar yaşandığını söyledi. Oturma ünitesi ile birlikte kapandığında kumaşında zamanla yırtılma oluyormuş ve bu kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı içine girmiyormuş.
Bir diğer dezavantajı ise çok büyük kapandığı zaman bile büyük ve ağır kapanmasa bile. Bana öyle geldi yani. Sağlamlığını bilemem ama bu özellikleri göz önüne tutan kullanıcılar var ise bir daha düşünüp araştırıp karar versinler. Nette izlenilen videolardaki gibi hafif görünmüyor. Mutlaka canlısına bakmak gerekiyor.

Bu yüzden tekrar arayış içine girdim :S
Bebe confort (maxi cossi) streety plus bebek arabası hala aklımda. Onu da canlı inceleme fırsatım oldu Jokerde. Tek dezavantajı 4 tekerlekleri de aynı boy ve büyük değil normal. Kullanmadan nasıl olduğunu bilemeyeceğim sanırım.
biz baya inceledik canım. mağazadan aldık. arabanın arkasına sığıyor. oturma yeri zaten çok basit çıkıyor. 2 elini kullanarak tek tıkla takıyor ve çıkarıyorsun. sürüşü çok rahat. öyle ağır bir araba değil. tabi herkes kendi baksın öyle alsın. isteklerimiz farklı olabiliyor sonuçta :)

biz baya inceledik canım. mağazadan aldık. arabanın arkasına sığıyor. oturma yeri zaten çok basit çıkıyor. 2 elini kullanarak tek tıkla takıyor ve çıkarıyorsun. sürüşü çok rahat. öyle ağır bir araba değil. tabi herkes kendi baksın öyle alsın. isteklerimiz farklı olabiliyor sonuçta :)
Evet kişiden kişiye göre isterkler ve taşıyabilme kapasitesi de değişiyor :) Bana baya büyük ve ağır geldi. Ama dediğin gibi sürücü güzel. Ünite ile kapanmaması dezajantaj benim için. Yolculuklarda sıkıntı olacağını düşünüyorum. Herkes tabii ki inceleme fırsatı varsa inceleyerek alsın.

Kraft bukle aldık. gitti gidiyor ya da n11 gibi siteleri takip etmenizi öneririm. 750 tl verdik sete. arabanın ağırlığı 8 kg. bence çok hafif, şık ve sağlam :)

Kızlar bebek arabası alırken mutlaka mağazada bakın. Deneyin. Sonra alın.
Bebek alış verişinde neredeyse en pahalı ikinci kalem bu.
1000 TL altı bile olsa az bir para değil.
Sonra kullanamayacağınız bir şeyi almayın.
Tek elle ya da kolaylıkla kapatabiliyor musunuz en büyük kriteriniz bu olsun.
Her zaman eşler yanımızda olmayacak çünkü...
Sevgiler:KK200:

Yeralti carsisindan aldiniz sanirim. Bende oranin daha uygun olacagini dusunuyordum yanilmamisim demekki :KK58: tskler cevabiniz icin. Oradaki magazalarda fiyat farkediyor mu acaba ?
Genelde markalar farkli 7 8 magaza gezdiysem hep farkli farkli markalar gordum

X