• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Travel Sistem Bebek Arabası Önerileriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eos_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
19
6
286
İstanbul
Merhabalar, Travel sistem bebek arabaları önerilerinize ihtiyacım var. :)
Bütcem 900 - 1300 tl arası
Yani aslında hem uygun hem memnun kalınmış bir şey istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Casual Cadillac cok soylenilen bir Marka Ben de casual dusunuyorum ama hangi modeli olacagina karar veremedim

Civilde inceledik en konforlu casual geldi fakat tek negatif yani sapi iki yonlu degil port bebeyi ceviriyorsun... Diger her yonuyle kullanışlı görünüyor ama o cevirme olayi yüzünden vazgectim...

Ben casual cadıllac aldım su gibi araba :) çok hafif hem

bende bebek arabası araştırmaları yapıyorum... Çevremde bebek sahibi olanların söylediği ise gidipte bebek arabasına çok para vermeye gerek yok eğer arabanız varsa zaten çok kullanılmıyor hafif olsun katlaması kolay olsun diyorlar. Sunny baby i öneriyorlar hem uygun fiyatlıymış hemde kullanışlı... Bilemiyorum gidip mağazalarda kullanarak bakmak en doğrusu sanki

Kanz panzer Travel kullanıyorum ben çok memnunum casual cadillac a benziyor hafif ve kullanışlı

bende bebek arabası araştırmaları yapıyorum... Çevremde bebek sahibi olanların söylediği ise gidipte bebek arabasına çok para vermeye gerek yok eğer arabanız varsa zaten çok kullanılmıyor hafif olsun katlaması kolay olsun diyorlar. Sunny baby i öneriyorlar hem uygun fiyatlıymış hemde kullanışlı... Bilemiyorum gidip mağazalarda kullanarak bakmak en doğrusu sanki
Kesinlikle haklılar. hafif tam yatar ve çift yönlü uygun bir araba ekstradan kaliteli ve hafif oto koltuğu vee bence yeniden aparatlı bir kanguru ergonomik olanlardan. inan ilk 1 sene kangurunun daha çok faydasını görürsün. 6 aylık oğlum var arabasıyla 10 kere dışarıya çıktıysak sadece 3 ünde yatmıştır arabaya. yeni bebekler gürültüleri korkup arabada pek yatmıyor annesinin kucağını istiyor biraz büyüyüncede etrafa bakınmak istiyorlar kanguru kurtarıcıdır resmen

Back