Traş mı yoksa epilasyon mu? Tercihlerin avantajları!

BALveBADEM

Sabrediyorum Sana Ey Hayat
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
683
12
318
Özel bölgelerde traş yapmanın ileriki yaşlarda bir olumsuzluğu var mı? Yıllarca ağda yapmanın özel bölgede dudaklarda sarkmaya neden olduğu söylentisi var. 30-40 yaşından sonra epilasyonun ve traşın olumlu ya da olumsuz taraflarını merak ediyorum. Zira özel bölge için yıllarca traş yöntemini kullandım ve 5 yıldır da ağda, epilasyon aleti gibi yöntemlerle kökten koparmayı tercih ediyorum ama bunun olumsuz yanlarından biri de sivilceler, kıl köklerinde iltihaplanmalar, kıl dönmeleri yaşıyorum. Hangisini tercih edersem ilerde avantajlı olurum, en azından buna göre hareket edeyim istiyorum. Kararsızım. Genç, orta yaş, orta yaş üstü herkesten tecrübe bekliyorum.

canım,ben genç ile orta yaş arasında bir yerlerdeyim.
hep ağda sonra da makine kullandım..
özel bölgeyi hala ağda ile aldırıyorum..diğer yerleri kendim makine ile alıyorum.ben de sivilce veya kıl dönmesi,kıl batması hiç olmadı..
ben her zaman kökten alınması taraftarıyım..benimkiler çok da azaldı kökten ala ala..
umarım yardımcı olabilmişimdir.

valhala çok teşekkür ederim ama maalesef benim kökünden aldıktan sonra sıkıntı yaşıyorum. Tamam azalıyor, zayıflıyor ama şu kıl batması yok mu, sinir... Valla kadınların büyük derdi bu tüy problemi. Hele alsan bi dert almasan bi dert meselesi kısaca benim için.

rahmetli büyükannem ölünceye kadar özel bölge için jilet kullanmış hassas bölge olduğu için ağdadan kaçınmış.

annem 60 küsur yaşında sadece bacaklarında ağda, diğer yerlerde jilet kullanmış bir kadın. hiç iltihap vb sorunları olmadı ikisinin de.

ben özel bölgede sadece bikini kenarlarını eskiden eldivenle şimdi de ara ara cımbızla alırım tatil öncesi, gerisi jilet

ağdanın koltuk altı ve kasıklarda kararma, vajina bölgesinde sarkma yaptığını çok duydum ve okudum ben de. aloe veralı traş kremleri, bayan jiletim ve ben mutluyuz

haklısın canım ya...
bütün dertler de biz de yani..erkekler ne rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…