Transverden sonra neler yapmak gerekıyor

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
116
Adana
Selam arkadaslar. Benım transverım kısmetse salı gunu olacak. Transverden sonra sureklı yatmakmı gerekıyor. Sız neler yaptınız sonuc ne oldu. Cevap yazarsanız sevınırım.

benim transferim dün oldu.hastanede yattım 1-2 saat.eve gelincede yattım.bugün de yatıcam kaydirigubbakcemile3 ayaklandım ama bugün yine de.evde yalnızım,kendi işimi kendim görüyorum.ya ben de size beslenmeyi sorucam kızlar?neler yemeliyim yada yememeliyim?öyle bi başlık var mı forumda?

merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım 2 mebriyo yerleştirilmişti ve drum yüksek ihtimal ikiz diyodu fakat 1 bebeğe hamile kaldım 2. ayın sonunda gebeliğim bozuldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. ben ilk 2 gün yattım sürekli sadece tuvalete kalkıyodum. fakat 2. günden sonra iş yapmamakla beraber sadece oturuyodum evin içinde dolanıyodum. hiç iş yapmadım ama işte olmayacağı varsa olmuyo zaten. o yüzden bence kendinizi fazla kasmayın. dr sorduğumda insanlar 3. günden sonra işe başlıyolar dedi.ağır kaldırmayın yükseğe uzanmayın ev işi yapmayın yeterli dedi. fazla hareketsiz kalmakta pıhtılaşmaya sebep oluyomuş.tabe karar sizin. ben ağustosta dondurulmuşlarımla devam edicem fakat bu sefr kendimi boşyere kasmayacağım allahım nasip ettiyse zaten olur... allah yardımcınız olsun...

Benımde 2. denemem ılkınde cok yattım 6 haftalık dusukle sonuclandı. Bunda cok yatmayacagım. Ben transverden sonra encok sut su ıctım bırde badem cevız yedım.

merhaba canım benim ilk denememdi 6. gün transferi oldu 2 emriyo transfer edildi.Klinikte 1 saatte taburcu edildim.uzun süre yatmaya gerek olsa yatırırdık dedi doktor. kayınvalidemde kaldım transfer sonrası 9 gün boyunca gene yattım.Yememe çok dikkat ettim hergün yumurta,süt,soya,balık,.... protein ağırlıklı beslendim ama boş gebelik oluştu.çok yatmayı pek önermiyollar ilk 2 gün ağır iş,spor,efor gerektiren şeyler yapmicaksın.gerisi takdiri ilahi ben ona inanıyorum

ben ilk tüp bebek denememi mart ayında yaptırdım.hastanede 2 saat kaldım daha sonra istanbulda bir öğretmenevinde kaldık.ilk gün yemeğe asansörle indim.1 gün sonra hafif yürüyüş yaptım.tam 3 gün sonrasında memelekete çok korkmama rağmen uçakla döndüm.fakat samsu-giresun arası özel araçla gelmemize rağmen çok sallandım.yollar kötüydü yanii.daha sonra evde yemeğimi yaptm.tabi uzanmak zorunda kaldım tencere falan alırken....neticede olmadı.12.gün 7 çıktı....sonrasında kanama.ama 20.gün tekrar baktırdığımda değer 43 olmuştu.2 gün sonraki testte katlamadı dğerim.sanırım kimyasaldı doktorum pek açıklayamadı.ben şimdi 2.denemedeyim.bu sefer daha dikkatli olcam.doktorlar 1 gün sonragünlük hayatınıza dönün diyorlarsada ben 5 veya 6 üne kadar yatmayı arada evde yürümeyü kısa adımlarla düşünüyorum.tutunma bu günlerde olurmuş sanırım.birde ben adetten önce bal,tarçın,çörek otu karışımı yiyorum yumrta kalitesi için.yumurta toplattıktan sonrada ananas ve kivi yiyeceğim tutunmaya yardımcı oluyomuş.fındık ve ceviz abartmamak şartıyla iyi gelir.birde maydanoz ve ada çayını önermiyorlar .benim bildiklerim bunlar.ama herşeyden önemlisi verici Allah.Allahım ol derse olacak...ıNŞAALLLAAAAHHHHHH......

ben ilk denemede 20 dk transfer sonrasında yatıp eve döndük 7çkata çıktık ve 12 gün sürekli yattım evin içinde dolaşmadım bile ve tutmadı
2.denemede transferi (hastanede kaldım) hastanede geceyi gecireceğim yatakta yaptılar hiç kıpırdamadan 3 saat yattıktan sonra wc kaldırdılar sonra gene 4-5 saat yattık gece 11 civarında bi tur atırdılar hastane koridorunda yattık uyuduk sürekli yatmadım ama hiç iş yapmadım arada bi balkonda oturdum ve tuttu.. kısmet birazda darısı başınıza olsun

Cevaplarınız ıcın cok sagolun kızlar bende heyecanlıyım bu ıkıncı denemem bıdaha devlette karsılamıyor Allah hepımızın yardımcısı olsun.

Selam arkadaslar. Benım transverım kısmetse salı gunu olacak. Transverden sonra sureklı yatmakmı gerekıyor. Sız neler yaptınız sonuc ne oldu. Cevap yazarsanız sevınırım.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

canım nasıl aradılar mı hastaneden.......
transferin yarın mı???????????????benimkide nasip olursa yarın olucak............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…