Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Transparan pudra

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.321
45.716
kızlar makyaj yapmayı çok seven biriyim ve elimden de gelir fakat pudra ve fondotenden hiç anlamıyorum....
açıkçası da karşıydım...ama transparan pudranın farkı nedir? kapatıcılığı daha mı az? sanırım biraz daha hafif fondoten ve diğer pudralardan...
önerebileceğiniz transparan pudra markaları nelerdir?birde transluced pudralar var aynı şey mi?

kızlar makyaj yapmayı çok seven biriyim ve elimden de gelir fakat pudra ve fondotenden hiç anlamıyorum....
açıkçası da karşıydım...ama transparan pudranın farkı nedir? kapatıcılığı daha mı az? sanırım biraz daha hafif fondoten ve diğer pudralardan...
önerebileceğiniz transparan pudra markaları nelerdir?birde transluced pudralar var aynı şey mi?

Güzellik Sırları - YouTube

makyaj hakkında ben hiçbirşey bilmiyormuşum bu hatunun bilmediği yok takip et mutlaka belki videolarında bulabilirsin...ben bayılıyorum bu hatuna...işine yarar umarım...:)

transparan pudra makyajı sabitlemek içindir, renksizleri vardır genelde ama renklileri de var. beyaz olanlar mesela renksiz, ama beyaz durmaz yüzünüzde. bende mac prep prime var güzel ama ben mufe hd transparan pudra da çok iyiymiş, bi dahaki sefere onu alıcam

evet bitane gördüm altın gümüş parıltılarıyla yüze hafif bronzluk katıyormuş...sırırtır mı acaba onlar? parıl parıl parlatmaz umarım...

evet bitane gördüm altın gümüş parıltılarıyla yüze hafif bronzluk katıyormuş...sırırtır mı acaba onlar? parıl parıl parlatmaz umarım...

altın parıltı mı :26: o bronzluk için de olabilir, benim dediğim direkt un gibi canım. toz şeklinde.

ya da mesela maybelline dream matte gibi pudralar da çok hafiftir kapatıcılığı azdır sabitleme amaçlıdır. yoğun kapatıcılıkta fondöten sürenler sabitlemek için bu tarz hafif pudralar kullanırlar

yani bu transparan pudra temiz makyajsız suratta sürülürse az da olsa bir güzellik katmaz mı ?

renksiz olanı bi fark yapmaz ama renklileri yapar tabi canım az da olsa hafif bi kapacılık sağlar ama o sana yeterli gelir mi? cildinde sorun çok yoksa renkli nemlendirici kullan mis gibi, spf de var onlarda

bb cream kullanıyorum şu an için ama fazla memnun değilim...garnierin...çok beyaz tenliyim ...o baya koyu geliyor ..
bende düşündüm ki belki transparan pudra yardımcı olabilir :KK1:
istediğim zaten çok hafif bir kapatıcılık...

Son düzenleme:
bb cream kullanıyorum şu an için ama fazla memnun değilim...garnierin...çok beyaz tenliyim ...o baya koyu geliyor ..
bende düşündüm ki belki transparan pudra yardımcı olabilir :KK1:
istediğim zaten çok hafif bir kapatıcılık...

watsonslarda pure beauty markasının bb kremleri var, senin tenine uyar, garnier bana da koyu kalıyor : )

X