How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

transferin10.günü adet belirtilerim başladı :( varmı böle hamiş olan:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
bugün baya adet belirtileri yaşıyorum kızlar.bide kafama baya bi takıldı özellikle tüp bebekte geneli hiç bişi hissetmeden hamile kalmış..çok okudum ve gerçekten çoğunluk hissetmeyenler gebe..hissedenlerin azı gebe kalmış..ben yarı yarıya hissettim arkadaşlar kasık karın ağrısı 4.gün bulantu falan şimdide adet olucam hissi.bakalım gerçekten adet belirtisi yaşayıp son anda hamile olan varmı lütfen son 1 gün:))

bugün baya adet belirtileri yaşıyorum kızlar.bide kafama baya bi takıldı özellikle tüp bebekte geneli hiç bişi hissetmeden hamile kalmış..çok okudum ve gerçekten çoğunluk hissetmeyenler gebe..hissedenlerin azı gebe kalmış..ben yarı yarıya hissettim arkadaşlar kasık karın ağrısı 4.gün bulantu falan şimdide adet olucam hissi.bakalım gerçekten adet belirtisi yaşayıp son anda hamile olan varmı lütfen son 1 gün:))

öncelikle inşallah hamilesindir cnm.. ben varım bu durumu yaşayan. açıkcası adet öncesi çok belirti yaşamam normalde hafifi bi kasık ağrısı, karnımda hafif sancılar olurdu. akıntım artardı test öncesi de bu durumları yaşadım. hele son günler sürekli korkuyla tuvalete gidiyordum adet oldum sandım. hamdolsun ALLAHIMA yavrumun belirtileriymiş. inşallah sen de yarın güzel haberini verirsin bizlere..

canım inşallah gebesindir benimde 5 yıl önce denemem olmuştu ilk 7 . ci güne kadar fazla bişey yoktu 7. ci günden sonra bütün adet belirtilerini yaşadım kasıklarıma sancı girip çıkıyordu gögüslerim ellenmiyordu agrıyordu zaten eşime ısrar ettim 7. gün idrar testi yapmıştım ikinci çizginin gölgesi bile yoktu adet belirtilerim var diye doktorumu aramıştık oda kabızmı oldun dedi kabızda daha trasverden önce bile vardı beni kabız olma diyen olmamıştı kabızlık giderici şurup verdi ama agrıyan karnım degildi kasıklarımdan girip çıkan tatlı bir sancı benim her adetten bir hafta önce başlar o agrı dedim kesinlikle yok tutmadı öylede oldu belliydi kan testtide negatifti malesef ..ama senin vardır belki adet sancısı gibi olurta hamile çıkanda çok bünyeden bünyeye degişiyor galiba bazılarıda hamileykende bütün adet belirtileri oluyor diyorlar idrar testi yap varsa hafifte olsa çizgi çıkar bence allah herkezin yüzünü ğüldürsün.:16:

canım hiç takılma böyle belirtilere normalde adet belirtilerin nasılsa yine aynı şekilde yaşarsın.ben her denememde yaşamıştım belirtileri,mesela 2.denemem tutmuştu aynı adet ağrılarını çektim hemde daha şiddetli ve adet olmadım hamileydim,ama malesef 5 haftalık kaybettim,3.4. denememde yine şiddetli ağrılar çektim aynısıydı hemde ama tutmamıştı.şimdi sen sakın takılma böyle şeylere stres olma inş hamilesindir.

teşekkür ederim yazdığınız cevaplara allah razı olsun.artık oldu yada olmadı yapacak bişi yok ..allah büyüktür nasipte varsa şimdi karnımdalar:))yoksada diğer dondurulmuşlarla deneriz dimi ama.yarın sabahtan kan vermeye gidicem yazarım burdan kısmetse..:)

cnm kasık agrıları gögüslerde büyüme benımde olmustu ben sankı adet olcakmısın gıbı oluodu hamıle oldugumu ogrendıkten sonrada bayaga gecmemıstı zaten kasık agrılarım olmustu ıns tutar canm umuduna kavusursun :16:

canım bende belirtilerin aynısını yaşadım hatta yerleşme kanamm bile oldu ben kesin tutmadı gözüyle bakarken ikizlerime hamile olduğumu öğrendim.

artık saatler kaldı şurda ..en azından şuana kadar hamile gibi davrandım bu bile çok güzeldi..sevdim onları konuştum dikkat ettim:25:bundan sonrası artık yüce rabbimin takdiri..bizler elimizden geleni yaptık...

Back