Transferin son günü idrar testi

gulsuzn50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
16
7
1
21
Kızlar bir bakın lütfen umutlanmak istemiyorum bugün kan günüm transferin son günü sabah 6 da idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı sizce var mı birazdan kan vermeye gideceğiz aslında ama sonuç 3 saat sonra çıkar dediler ama siz bir bakın

Eklentiler

• IMG_4126.jpeg
    204,8 KB · Görüntüleme: 50
Ezbere yapmış biri olarak söylüyorum kaset testte çıktıysa net ve kesindir ben belki şu ana kadar 50 tane kaset test yaptım ve negatif çıktıysa negatif oldu pozitif ise pozitif oldu benim transferden sonra 7 günde yaptığım ve betamın 30 çıktığındaki kaset testte buydu görüntü
Erken gebelikte de pembe uçlu olan testteki gibiydi o yüzden ben tecrübeme dayanarak kesinlikle var diyorum

Eklentiler

• F8980ADD-22AC-4FE0-9489-F156659216A8.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 35
  • FFF055BC-6C6F-4FE5-939E-C0008091B5E7.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 39
Son gunum derken uzerinden 12 gun mu gecti? 5. Gun embriyosu muydu?Bilgilere gore degisir yorum. Cok silik geldi bana umarim vardir

Bir de dün akşam ve
Bir de hem akşam hem de bu sabah yaptım ikisi de kaset test ikisi de böyle çıktı hayırlısı bakalım

Benimde transferin 9.günü silik çıkmıştı kan vermeye gittiğimde değerim 7 ydi ve negatif spnuvlanmıştu kasetlere çok güvenme direkt kan testi ver derim

5 üstü gebelik var demek zaten testte zaten onu göstermiş testte bi hata yok sizde sadece değer yükselmemiş yoksa kaset testte ben yanılanı görmedim erken gebelik testinde çok gördüm ama kasette asla görmedim

5 üstü gebelik var demek zaten testte zaten onu göstermiş testte bi hata yok sizde sadece değer yükselmemiş yoksa kaset testte ben yanılanı görmedim erken gebelik testinde çok gördüm ama kasette asla görmedim
Durdukça böyle olmuş saat 1 de çıkacak sonuç umutluyum bakalım

Eklentiler

• IMG_4131.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 15
Kizlar benim ilk 5-6 gün olan kasik ağrısı vs vs vs hic bisey yok şu anda .korkmaya başladım.2 saat sonra kan vermeye gidecem .çok moralim bozuk

Kizlar benim ilk 5-6 gün olan kasik ağrısı vs vs vs hic bisey yok şu anda .korkmaya başladım.2 saat sonra kan vermeye gidecem .çok moralim bozuk
Benim sadece ilk 3 gün ağrı vardı onun dışında belirti olmadı idrar testlerim hep pozitif korkma belirti arama allahım kucağımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…