Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezbere yapmış biri olarak söylüyorum kaset testte çıktıysa net ve kesindir ben belki şu ana kadar 50 tane kaset test yaptım ve negatif çıktıysa negatif oldu pozitif ise pozitif oldu benim transferden sonra 7 günde yaptığım ve betamın 30 çıktığındaki kaset testte buydu görüntüKızlar bir bakın lütfen umutlanmak istemiyorum bugün kan günüm transferin son günü sabah 6 da idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı sizce var mı birazdan kan vermeye gideceğiz aslında ama sonuç 3 saat sonra çıkar dediler ama siz bir bakın
Son gunum derken uzerinden 12 gun mu gecti? 5. Gun embriyosu muydu?Bilgilere gore degisir yorum. Cok silik geldi bana umarim vardirKızlar bir bakın lütfen umutlanmak istemiyorum bugün kan günüm transferin son günü sabah 6 da idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı sizce var mı birazdan kan vermeye gideceğiz aslında ama sonuç 3 saat sonra çıkar dediler ama siz bir bakın
5. Gün embriyosu 10. Günüm bugünSon gunum derken uzerinden 12 gun mu gecti? 5. Gun embriyosu muydu?Bilgilere gore degisir yorum. Cok silik geldi bana umarim vardir
Varsa testte kesin cikar diye dusunuyorum5. Gün embriyosu 10. Günüm bugün
Bir de hem akşam hem de bu sabah yaptım ikisi de kaset test ikisi de böyle çıktı hayırlısı bakalımEzbere yapmış biri olarak söylüyorum kaset testte çıktıysa net ve kesindir ben belki şu ana kadar 50 tane kaset test yaptım ve negatif çıktıysa negatif oldu pozitif ise pozitif oldu benim transferden sonra 7 günde yaptığım ve betamın 30 çıktığındaki kaset testte buydu görüntü
Erken gebelikte de pembe uçlu olan testteki gibiydi o yüzden ben tecrübeme dayanarak kesinlikle var diyorum
2 tame test yaptım ikisi de böyleVarsa testte kesin cikar diye dusunuyorum
Hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberler al.2 tame test yaptım ikisi de böyle
Benimde transferin 9.günü silik çıkmıştı kan vermeye gittiğimde değerim 7 ydi ve negatif spnuvlanmıştu kasetlere çok güvenme direkt kan testi ver derimEzbere yapmış biri olarak söylüyorum kaset testte çıktıysa net ve kesindir ben belki şu ana kadar 50 tane kaset test yaptım ve negatif çıktıysa negatif oldu pozitif ise pozitif oldu benim transferden sonra 7 günde yaptığım ve betamın 30 çıktığındaki kaset testte buydu görüntü
Erken gebelikte de pembe uçlu olan testteki gibiydi o yüzden ben tecrübeme dayanarak kesinlikle var diyorum
Durdukça böyle olmuş saat 1 de çıkacak sonuç umutluyum bakalım5 üstü gebelik var demek zaten testte zaten onu göstermiş testte bi hata yok sizde sadece değer yükselmemiş yoksa kaset testte ben yanılanı görmedim erken gebelik testinde çok gördüm ama kasette asla görmedim
Benim de böyle silikti 10.gün ve kanda çıkmıştı bence vardır inşallah2 tame test yaptım ikisi de böyle
Benim sadece ilk 3 gün ağrı vardı onun dışında belirti olmadı idrar testlerim hep pozitif korkma belirti arama allahım kucağımızı doldursunKizlar benim ilk 5-6 gün olan kasik ağrısı vs vs vs hic bisey yok şu anda .korkmaya başladım.2 saat sonra kan vermeye gidecem .çok moralim bozuk