Transferin 9. Gunu

Lolapink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
1.463
3.168
Herkese merhaba 16 ekimde 2adet 3. Gun embiriyosu transfer oldum. Bugun 9. Gunum. 4. Gun adet olacakmisim gibi sanci olmustu sonra ara ara yine agri girip geciyordu ama baska hicbir belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti ne de gogus agrisi vs hicbir sey yoktu. Dunden beri gosuslerim hafif kipirdanmaya basladi. Bugun ise adet doneminden once hep olan karin guruldamam oldu. Su an korkuyorum adet belirtileri yasiyorum tutmadi mi acaba diye. Sizde boyle bisey yasayan var mi acaba?

Merhaba canim,
Bende 20. Ekimde transfer oldum. 5 gün embriyosu (Tek). Ilk günler karin şişliği ve göğüs haysiyeti vardi ama yaklaşık 2 gündür hiçbir belirti yok.
Progesteron aliyorum (günde 3 hap ve bir vijinal fitil). Belirti olsa bile haplardan olacağı için fazla kafama takmamaya çalışıyorum.
Test günün nezaman?

31 ekim test gunum. Baslarda hic gogus hassasiyeti falan olmayinca yeni baslayinca adet olacagim diyorum. Ben de progesteron 3 fitil 1 igne kullaniyorum.

31 ekim test gunum. Baslarda hic gogus hassasiyeti falan olmayinca yeni baslayinca adet olacagim diyorum. Ben de progesteron 3 fitil 1 igne kullaniyorum.

İnşallah tutunmuştur ama gerçekten hiçbir belirtinin herhangi bir anlamı yok.
Benim ilk gebeliğimde (tüp bebek) 0 belirti olmuştu.
Bazılarında psikolojik olarak bolca belirti oluyor ama aslinda düşük miktarda hcg değeriyle olacak belirti değil onlar.
Gebe olsak bile şuanda degerimiz belki 20-100 hcg.
Bu değerlerle belirti asla olmaz

Evet aslinda dogru cunku onceki tupbebekte bolca belirti vardi son gunlerde belirtiler kalmamisti. Insallah tutunmustur bebeklerimiz bizimledir. Senin ne zaman test gunun?

Yok mu benim durumumda olan
Merhaba son durumunuz ne oldu merak ettim. Benim de 21 ekimde 2 tane 3.gun dondurulmuş embriyo transfer edilmişti. Bugün 9.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı biraz üzüldüm. İnşallah güzel haberler almissinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…