transferin 9. günü kaşık ağrısı çoğaldı bu normal mi?

duygusal9191

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
73
42
3
33
transferin 9. gunundeyim bu gün baya bir kasık ağrım var adet olacakmisim gibi benim gibi olup pozitif olan var mı

transferin 9. gunundeyim bu gün baya bir kasık ağrım var adet olacakmisim gibi benim gibi olup pozitif olan var mı
Dün transferin 8.gunuydu, aynı adet olacakmış gibi kramplar sancılar vardı, ama kafam çok rahattı olursa olur olmazsa yapacak bor şey yok gözüyle yaklaştım hep, çünkü 3. Denememdi, kan sonucum 130 çıktı. Adet ile aynı belirtileri yaşadım. 2 adet 5.gun taze Embriyo transfer edildi.

Allahim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza almak nasip etsin

dün 10 . gündü test yaptım silik çizgi çıktı az önce yine yaptım düne göre daha net olması gerekirken daha silik çıktı yarın kan testi yaptircam çok heyecanlıyım stresliyirm biran önce kanda pozitifi görmek istiyorum

Ben hiç gebelik testleri ile oyalanmiyorum doğrudan kan testi veriyorum, size de öyle yapmanızı tavsiye ederim çünkü çizgi var mı yok mu silik mi belirgin mi derken stres oluyor insan. Hayirli sonuçlar almayı nasip etsin Allah

amin amin testi aile hekimliğinde mi hastanede mi yaptiriyorsunuz ve ne kadar zamanda çıkıyor sonuçlar acaba

Ayni seyleri yasiyoruz. 9. günümdeyim adet sancisiyla uyandim ve testlerim koyulasmiyor, daha silik cikiyor

Arkadaş hamileymş yazmıştı bir yorumda gördüm

Benmde 5. Gün aynen regl ağrısı var dünden beri ama herkes aynı şeyleri yaşıyor dünden beri ben forumda herkesle konştm hep aynı belirtiler
Benimde ayni sekilde ve bugun kan testi verdim 140 cikti cok sükür, insallah değerim yükselir Allah hepimizin gönlüne göre versin. Hayirli haber bekleyen herkese en güzelini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…