Transferin 9.günü beta hcg 62

mucize_68

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
12
4
30
Arkadaslar tekrarlayan dusuklerim var 9 dusukten sonra tup bebek tedavisi oldum ilk tedavi negatif. ikinci tedavimde cok suķur tuttu 9.günü ama deger düşük 62 cikti ve kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyor

Arkadaslar tekrarlayan dusuklerim var 9 dusukten sonra tup bebek tedavisi oldum ilk tedavi negatif. ikinci tedavimde cok suķur tuttu 9.günü ama deger düşük 62 cikti ve kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyor
Değeriniz düşük değil gayet iyi artışı takip edin eğer artıyorsa değer sorun yok demektir hayırlı olsun birde kaçıncı gün embriyosuydu?

Güzelmiş evet kendinizi strese sokmayın rahat olun inşallah değeriniz yükselicektir.benimde bugün 9.günü 3.gün embriyosu transfer edildi kanda baktırsam mı diye düşünüyorum emin değilim

Güzelmiş evet kendinizi strese sokmayın rahat olun inşallah değeriniz yükselicektir.benimde bugün 9.günü 3.gün embriyosu transfer edildi kanda baktırsam mı diye düşünüyorum emin değilim
Size çift koyulduysa bence baktıralirsiniz bugün artık çıkar heralde tekse bekleyin ama

Arkadasim 8 hucreli 3.gun embriyo transferi yaptildı hic belirtisi olmadigi halde 9.gunde degeri 45 cikti .insallh sizede bebeginiz sımsıkı tutunmuştur .

Bnce düşük değil. Benim arkadaşımin 10. Gün değeri 50 idi. Şuan çok sağlıklı bir gebeliği var. Ondada kahve lekelenme oldu progestan iğnesinin doktor dozunu artırmıştı

Arkadasim 8 hucreli 3.gun embriyo transferi yaptildı hic belirtisi olmadigi halde 9.gunde degeri 45 cikti .insallh sizede bebeginiz sımsıkı tutunmuştur .
Kan testi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 8.gün 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum ama moral bozmak yok çarşamba test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…