Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değeriniz düşük değil gayet iyi artışı takip edin eğer artıyorsa değer sorun yok demektir hayırlı olsun birde kaçıncı gün embriyosuydu?Arkadaslar tekrarlayan dusuklerim var 9 dusukten sonra tup bebek tedavisi oldum ilk tedavi negatif. ikinci tedavimde cok suķur tuttu 9.günü ama deger düşük 62 cikti ve kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyor
Cok tesekkur ederim ❤merhabalar bence değerin düşük değil 9.güne göre normal tebrik ederim
Iki gun sonra tekrarlarim insallh. 5.gun embriyosu 4 AA ve 3BA kalitede iki tane transfer edildiDeğeriniz düşük değil gayet iyi artışı takip edin eğer artıyorsa değer sorun yok demektir hayırlı olsun birde kaçıncı gün embriyosuydu?
Size çift koyulduysa bence baktıralirsiniz bugün artık çıkar heralde tekse bekleyin amaGüzelmiş evet kendinizi strese sokmayın rahat olun inşallah değeriniz yükselicektir.benimde bugün 9.günü 3.gün embriyosu transfer edildi kanda baktırsam mı diye düşünüyorum emin değilim
Tek embriyo çift istemedik bende bakınıyordum forumda çıkan da var çıkmayanda galiba beklicem test günümüSize çift koyulduysa bence baktıralirsiniz bugün artık çıkar heralde tekse bekleyin ama
Tek embriyo çift istemedik bende bakınıyordum forumda çıkan da var çıkmayanda galiba beklicem test günümü
Arkadasim 8 hucreli 3.gun embriyo transferi yaptildı hic belirtisi olmadigi halde 9.gunde degeri 45 cikti .insallh sizede bebeginiz sımsıkı tutunmuştur .Güzelmiş evet kendinizi strese sokmayın rahat olun inşallah değeriniz yükselicektir.benimde bugün 9.günü 3.gün embriyosu transfer edildi kanda baktırsam mı diye düşünüyorum emin değilim
Bnce düşük değil. Benim arkadaşımin 10. Gün değeri 50 idi. Şuan çok sağlıklı bir gebeliği var. Ondada kahve lekelenme oldu progestan iğnesinin doktor dozunu artırmıştıArkadaslar tekrarlayan dusuklerim var 9 dusukten sonra tup bebek tedavisi oldum ilk tedavi negatif. ikinci tedavimde cok suķur tuttu 9.günü ama deger düşük 62 cikti ve kahverengi lekelenme oldu hala devam ediyor
Kan testi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 8.gün 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum ama moral bozmak yok çarşamba test günümArkadasim 8 hucreli 3.gun embriyo transferi yaptildı hic belirtisi olmadigi halde 9.gunde degeri 45 cikti .insallh sizede bebeginiz sımsıkı tutunmuştur .
12.gün tekrarla testi cnm insallah bebeğin sımsıkı tutunurKan testi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 8.gün 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum ama moral bozmak yok çarşamba test günüm
Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 4 dusuk oldu gelecek ay turkiye de tüp tedavisi icin gidecem. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallahbugün farklı bir hastanede verdim 113 çıktı .iki gün önce 62 çıkmıştı
Amin inşallah rabbim bu yolda olan herkese annelik duygusunu yaşatsın çok zor imtihanlar dan geçiyoruz.Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 4 dusuk oldu gelecek ay turkiye de tüp tedavisi icin gidecem. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Canm yukseldi mi 1.20 den sonraKan testi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 8.gün 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum ama moral bozmak yok çarşamba test günüm