transferin 8. gününde kanaması olan var mı?

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
arkadaşlar 5. gün transferinin 8. günüdeyim pazar test günümdü... ama bugün akşam önce kahverengi su gelmeye başladı kasık ağrısıyla, yerleşme olabilir proluton depot yaptır dedi doktorum ama yarım saat içinde yoğun şekilde kanama başladı estrofem günde 3 tane, crinone jel günde 2 tane kullanıyorum...tekrar konuştum doktorum estrofem kullanırken hamile olmasanda kanaman olmaması gerek dedi ve benim yarını bekleyecek ne moralim ne de gücüm kalmadı...

benzer şeyler yaşayan var mı?

Son düzenleme:
canım kanaması olduğu halde hamile olan olabiliyor sen ilaçlarını eksiksiz kullanmaya devam et ve test gününü bekle stress yapma tamam mı...

benim 9. gün lekelenmelerim sonrasında ciddi kanamalarım olmuştu Rabbime şükürler olsun hamileyim umarı sende öylesindir.

canım kanaması olduğu halde hamile olan olabiliyor sen ilaçlarını eksiksiz kullanmaya devam et ve test gününü bekle stress yapma tamam mı...

benim 9. gün lekelenmelerim sonrasında ciddi kanamalarım olmuştu Rabbime şükürler olsun hamileyim umarı sende öylesindir.

biraz önce kan sonucum çıktı 0,34 yarın doktoruma gideceğim ama artık hiç umut kalmadı :( hayırlısı diyorum ama bi yanımda nie olmadı diyo isyan etmek istemiyorum yine de şükürler olsun rabbime...
içim yanıyor resmen...

benimde 7. gün sabah 7de kahverengı lekelenmem oldu drumu aradım hemde cok fazla sıvı gelıyodu yerleşme olabılır dedı bende umutlandım ama sonuc negatıf cok fazla ümitlenme ama çokta umutsuz olma cnm tabu bu ara dengeyı kurmayı başarabilirsen....ama herzaman kötüye alışkın olmakta fayda var

Back