Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim transferimin 8. Günü bugün,dün ve bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama biraz önce az bi şekilde kan geldi bu normalmi yoksa bişey olmuşmudur
Benim transferimin 8. Günü bugün,dün ve bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama biraz önce az bi şekilde kan geldi bu normalmi yoksa bişey olmuşmudur
Canım benimde 8. Günde adet kanaması gibi kanamam oldu. Doktora betahcg yaptır dedı. Değerim yüksek cıktı. Hemen düşük önleyici proluton diye bir iğne verdi. 3gün içinde kesildi. Doktoruna danışsan daha sağlıklı olabilir.
hayırlısı olsun inşallah. İlk olunca insan bilmiyor ama benim 7. gün böyle bir şey oldu kimseye sormadım ama burda sonradan öğrendim istirahat lazımmış, işe gitmeye devam ettim yanlış yaptım belkide.
Çok gelmediyse sıkıntı olmuyor canım bende tuo bebek ile hamile kaldım resmen doğum yapmış gibi kan geldi o kadar fazlaydı çok şükür kızım doğdu 8 aylık şuanda rabbin hayirlisininverisn
Çok gelmediyse sıkıntı olmuyor canım bende tuo bebek ile hamile kaldım resmen doğum yapmış gibi kan geldi o kadar fazlaydı çok şükür kızım doğdu 8 aylık şuanda rabbin hayirlisininverisn
Yok çok gelmedi bikaç damla geldi bende hemen yattım zaten iki gündğr kalkmıyorum desem yeridir şuan iyiyim ama bakalım inşallah hayırlısıyla olumlu bi sonuç alırım
Yok çok gelmedi bikaç damla geldi bende hemen yattım zaten iki gündğr kalkmıyorum desem yeridir şuan iyiyim ama bakalım inşallah hayırlısıyla olumlu bi sonuç alırım