Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İnşallahMaşallah bence pozitif Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin...
İnşallah gönlünce olsun embriyo kaliteniz neydi biliyor musunuzMerhabalar,
25 Kasım da 5. Gün embriyosu transfer olmuştu bu sabah hafif kahverengi kanama geldi ve idrar testinde silik çizgi gördüm sizce gebelik var mı
Tebrik ederim bebeğin şuan seninle o kahverengi muhtemelen yerleşme kanaması aman ilaçlarını ihmal etme. Benim abartısız 2-3 ped dolusu kanamam oldu bebek düştü sandım ama meğer kullandığımız progestan rahmi gevşek tutması için kullandığımız ilaçlar kanama yapıyormuş doktorumuz öyle demişti hala benimle 16. Haftaya geldik. Rabbim sağlıkla tutunmasını büyümesini nasip etsinMerhabalar,
25 Kasım da 5. Gün embriyosu transfer olmuştu bu sabah hafif kahverengi kanama geldi ve idrar testinde silik çizgi gördüm sizce gebelik var mı
Değer gayet iyi benimde 8.gün 74 dü aynı sayılırŞimdi kan verdim 8. Gün 63 çıktı değer iyi mi sizce?
Daha sonra kan verdiniz mi?Değer gayet iyi benimde 8.gün 74 dü aynı sayılır
Hayır normalde bugün verevektim fakat hastaneye gidemedim yarın vericem. Ama ben işk 6.gün 31 ile öğrendim 8.74 olmuştu yarın bakıcaz kısmetDaha sonra kan verdiniz mi?
Kan verdiniz mi?Hayır normalde bugün verevektim fakat hastaneye gidemedim yarın vericem. Ama ben işk 6.gün 31 ile öğrendim 8.74 olmuştu yarın bakıcaz kısmet
Kimyasal oldu değerim 16 çıktıKan verdiniz mi?