• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü Beta HCG???

Morpo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
92
37
8
25
Kızlar transferin 7. Günü kan verdim akşam sonucum 182 çıktı. Bana düşük geldi Sizce normal mi? Sizinkiler kaçtı?

7. Günü değerim 30 du benim 😂 geçen sene bugün transferimin 2. Günüydü oğlum doğdu eşim şu an uyutma mücadelesi veriyor 😂😂Sağlıkla kucağınıza alın

7. Günü değerim 30 du benim 😂 geçen sene bugün transferimin 2. Günüydü oğlum doğdu eşim şu an uyutma mücadelesi veriyor 😂😂Sağlıkla kucağınıza alın
Teşekkür ederim ben hiç bilmiyorum bu konuyla ilgili Allah bağışlasın

Niye böyle dediniz ben ilk defa hamile kalıyorum bu konuyla ilgili bir şey bilmediğim için soruyorum doğal yolla hamile kalanlara göre düşük geldi o yüzden
Problem yok merak etme önemli olan düzenli artış olması, doğal yolda olsa yaptığı vakit önemli, test erken yapılırsa düşük geç yapılırsa yüksek olur, hayırlısı olsun sizin için 😊

Kızlar transferin 7. Günü kan verdim akşam sonucum 182 çıktı. Bana düşük geldi Sizce normal mi? Sizinkiler kaçtı?
Değeriniz gayet güzel çıkmış, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Olumsuz yorumları görmezden gelin, bu güzel duygunun tadını çıkarın 🌸❤️

Değerin çok güzel gelmiş, kimseye kulak asma. Moralini bozma canım. Benim de 8. Gün değerim 181di.

Değeriniz gayet güzel çıkmış, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Olumsuz yorumları görmezden gelin, bu güzel duygunun tadını çıkarın 🌸❤️
Çok teşekkür ederim amin insallah rabbim olmayanlara isteyenlere en sağlıklısını en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏🏻

Değeriniz çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin bazı insanlar bu süreçte fazla asabi oluyolar sanırım o yüzden olumsuz yorumlar da geliyor 🙂

Değeriniz çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin bazı insanlar bu süreçte fazla asabi oluyolar sanırım o yüzden olumsuz yorumlar da geliyor 🙂
Teşekkür ederim arkadaşım amin hepimize insallah 🙏🏻 valla iyiymiş değerim ben doğal yolla hamile kalan arkadaşımla karşılaştırınca çok düşük geldi onun için sormak istedim bazı insanlar çok kötü karşılık verdiler keşke sormasaydım dedim yani Allah onlarada en güzelini nasip etsin de öfkeleri dinsin 🙏🏻

Değerin çok güzel gelmiş, kimseye kulak asma. Moralini bozma canım. Benim de 8. Gün değerim 181di.
Çok teşekkür ederim canım insallah böyle devam eder tebrik ederim sizi de hepimize Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🙏🏻🥰

Teşekkür ederim arkadaşım amin hepimize insallah 🙏🏻 valla iyiymiş değerim ben doğal yolla hamile kalan arkadaşımla karşılaştırınca çok düşük geldi onun için sormak istedim bazı insanlar çok kötü karşılık verdiler keşke sormasaydım dedim yani Allah onlarada en güzelini nasip etsin de öfkeleri dinsin 🙏🏻
Doğal yolla hamile kalanlar biraz daha gec ögreniyor o yüzden yüksek cikiyor. Boşver olumsuz yorumlara bakma keyfini çıkar bebişinin 😊

Back