Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyimisinKızlar transferin 7. Günü kan verdim akşam sonucum 182 çıktı. Bana düşük geldi Sizce normal mi? Sizinkiler kaçtı?
Anlamadım ben mi dalga geciyorum?Dalga geçiyorlar resmen
Niye böyle dediniz ben ilk defa hamile kalıyorum bu konuyla ilgili bir şey bilmediğim için soruyorum doğal yolla hamile kalanlara göre düşük geldi o yüzdenİyimisin![]()
Teşekkür ederim ben hiç bilmiyorum bu konuyla ilgili Allah bağışlasın7. Günü değerim 30 du benimgeçen sene bugün transferimin 2. Günüydü oğlum doğdu eşim şu an uyutma mücadelesi veriyor
Sağlıkla kucağınıza alın
Problem yok merak etme önemli olan düzenli artış olması, doğal yolda olsa yaptığı vakit önemli, test erken yapılırsa düşük geç yapılırsa yüksek olur, hayırlısı olsun sizin içinNiye böyle dediniz ben ilk defa hamile kalıyorum bu konuyla ilgili bir şey bilmediğim için soruyorum doğal yolla hamile kalanlara göre düşük geldi o yüzden
Teşekkür ederimProblem yok merak etme önemli olan düzenli artış olması, doğal yolda olsa yaptığı vakit önemli, test erken yapılırsa düşük geç yapılırsa yüksek olur, hayırlısı olsun sizin için![]()
Değeriniz gayet güzel çıkmış, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Olumsuz yorumları görmezden gelin, bu güzel duygunun tadını çıkarınKızlar transferin 7. Günü kan verdim akşam sonucum 182 çıktı. Bana düşük geldi Sizce normal mi? Sizinkiler kaçtı?
Çok teşekkür ederim amin insallah rabbim olmayanlara isteyenlere en sağlıklısını en hayırlısını nasip etsin insallahDeğeriniz gayet güzel çıkmış, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Olumsuz yorumları görmezden gelin, bu güzel duygunun tadını çıkarın![]()
Çok iyi çıkmış değeriniz maşallah tebriklerKızlar transferin 7. Günü kan verdim akşam sonucum 182 çıktı. Bana düşük geldi Sizce normal mi? Sizinkiler kaçtı?
Teşekkür ederim arkadaşım amin hepimize insallahDeğeriniz çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin bazı insanlar bu süreçte fazla asabi oluyolar sanırım o yüzden olumsuz yorumlar da geliyor![]()
Çok teşekkür ederim insallah böyle devam ederÇok iyi çıkmış değeriniz maşallah tebrikler
Eder eder hiç endişe etme kan verdiğin yerde 48saat sonra tekrar kan ver ki artışı görebilesin farklı yerde verme sakın bu önemli canımÇok teşekkür ederim insallah böyle devam eder![]()
Çok teşekkür ederim canım insallah böyle devam eder tebrik ederim sizi de hepimize Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahDeğerin çok güzel gelmiş, kimseye kulak asma. Moralini bozma canım. Benim de 8. Gün değerim 181di.
Doğal yolla hamile kalanlar biraz daha gec ögreniyor o yüzden yüksek cikiyor. Boşver olumsuz yorumlara bakma keyfini çıkar bebişininTeşekkür ederim arkadaşım amin hepimize insallahvalla iyiymiş değerim ben doğal yolla hamile kalan arkadaşımla karşılaştırınca çok düşük geldi onun için sormak istedim bazı insanlar çok kötü karşılık verdiler keşke sormasaydım dedim yani Allah onlarada en güzelini nasip etsin de öfkeleri dinsin
![]()