6. gun yaptirmissiniz testinizi onemli olan 2ye katlanarak cogalmasi5. Gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum ilaç alerjisi sebebiyle kan vermek durumunda kaldım 6. Gün 8.03 çıktı daha sonra evde iki tane kaset test denedim ikisi de pozitif tahlil tarihim 28 Kasım salı. Beta bana çok düşük geldi bu şekilde olup yükselen var mı ?
Canım 6. Gün olduğu için düşük ama önemli olan ikiye katlaması diyorlar testi tekrarlaman lazım5. Gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum ilaç alerjisi sebebiyle kan vermek durumunda kaldım 6. Gün 8.03 çıktı daha sonra evde iki tane kaset test denedim ikisi de pozitif tahlil tarihim 28 Kasım salı. Beta bana çok düşük geldi bu şekilde olup yükselen var mı ?
İşte biliyorum da ne bilim günümü bekleyeyim dedim şimdi eğer olması gerektiği gibi yükselmemişse stres sıkıntı yapmayayım diye düşündüm sadece benim gibi bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorumCanım 6. Gün olduğu için düşük ama önemli olan ikiye katlaması diyorlar testi tekrarlaman lazım
Merhaba, sonucunuz ne oldu?5. Gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum ilaç alerjisi sebebiyle kan vermek durumunda kaldım 6. Gün 8.03 çıktı daha sonra evde iki tane kaset test denedim ikisi de pozitif tahlil tarihim 28 Kasım salı. Beta bana çok düşük geldi bu şekilde olup yükselen var mı ?
Maşallah gayet iyi yükselmş belirtileriniz neler11. Gün beta 42 çıktı yarın bir daha vermemi istediler yükseliş iyi gidiyormuş önlem amaçlı yarın bir daha verecem inşallah yükselmiştir
Adet olacakmış gibi bir kasik ağrısı bel ağrısı bunlar benim ikinci gün başladı ilaç etkisi transfer etkisi filan demiştik ama meğerse yerlesiyormus onun dışında alerjim başladı sanırım ilaç kaynakli dermatolog sadece krem verebilirim dedi onun haricinde aman aman bir belirtim olmadı geneli kasik ağrısı hatta o kadar yoğun oluyor ki bazen tamam diyorum kesin adet olacamMaşallah gayet iyi yükselmş belirtileriniz neler
Açıklamalarınz için çok teşekkür ederim benmde 4. Günüm 2 tane 5aa verdler ama regl olck gibi kasık ağrm var ümidimi kaybediyorum şimdiden bana umut oldunuz çok sağolsun Allahım sağlıkla beta yükselişi bebek versin sizeAdet olacakmış gibi bir kasik ağrısı bel ağrısı bunlar benim ikinci gün başladı ilaç etkisi transfer etkisi filan demiştik ama meğerse yerlesiyormus onun dışında alerjim başladı sanırım ilaç kaynakli dermatolog sadece krem verebilirim dedi onun haricinde aman aman bir belirtim olmadı geneli kasik ağrısı hatta o kadar yoğun oluyor ki bazen tamam diyorum kesin adet olacam
Hiç umudunu kaybetme asla öyle ağrıların çok olacak bir yere gidip gelince yürüyünce biraz daha çok artacak korkma Allah'ın izniyle tutunacak bebeğin sanaAçıklamalarınz için çok teşekkür ederim benmde 4. Günüm 2 tane 5aa verdler ama regl olck gibi kasık ağrm var ümidimi kaybediyorum şimdiden bana umut oldunuz çok sağolsun Allahım sağlıkla beta yükselişi bebek versin size
Bu duyguları o kadar çok yaşadım ki emin olun hepsi belirli bunların. Adet olmuyorsunux yani korkmayın. Ben ha oldum ha olucam diye yarı günümü wc de geçiriyordumAçıklamalarınz için çok teşekkür ederim benmde 4. Günüm 2 tane 5aa verdler ama regl olck gibi kasık ağrm var ümidimi kaybediyorum şimdiden bana umut oldunuz çok sağolsun Allahım sağlıkla beta yükselişi bebek versin size