Transferin 5.günü

melisxa yuksel

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
122
25
13
25
Merhabalar transeferimin 5.günündeyim
Gögüslerimde hassasiyet ve ara ara kasıklarımda bi agrı biliyorum ilaçları bırakmadan adet olamam ama gögüsümdeki hassasiyet beni adet olcakmışım gibi düşündürüyor transeferlerimiz yakın tarihliler yazabilir mi sizde böyle bi durum var mı

Bende 16 aralıkta transfer oldum. Bugün 9. Günüm bazen adet olacakmışım gibi bende de ağrı oluyor ama ilk günler bişey hissetmemiştim

Benimde ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bazen tek taraflı bazen çift ve göğüslerimde hassasiyet var. Onun dışında bişey yaşamadım. 7.günüm.

Benmde aynı 17 aralk oldm tramsfer dün dayanamadm test yaptm negatf çktı keşke yapmasaydm ya sakın yapmayn test
Yok canım ben akıllandım 2. Transferimde 9. Gün yapmıştım ilk idrarla sabah çok erkendi göremedim çizgi falan çok üzülmüştüm sabah uyandığında kız kardeşim bakmıştı belli belirsiz bişey var ama saatler geçmişti kuruma çizgisiydi herhalde sonra geriye kalan o 3 gün geçmek bilmedi stresten tansiyonum falan yükseldi test gününe kadar zor durdum hafta sonuydu pandemi zamanı öyle hastaneye de gitmek kolay değildi. Meğerse varmış ama teste çıkmamıştı. O 3 gün neler çektiğimi ben bilirim şimdi günümü bekliyorum inşallah vardır o gün öğrenirim

Aaaaa benm dün yaptğm test 1 saat snra çizgi çkardı var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…