Transferin 5. Günü

Cashua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
105
61
32
Herkese merhabalar ;

21.eylul de 2 adet 5aa kalitede genetigi olumlu gelen 5. Gun embriyo transferi oldum. Daha once ki transferimde kimyasal gebelik gecirdim. Suan 5.gündeyim dayanamayip comcofrt erken gebelik testi yaptim. Fotografi paylasiyorum bakabilirmisibiz boyle olupda devam eden gebeligi var mi ?

..

Eklentiler

• 1000053166.jpg
    1000053166.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 214
Herkese merhabalar ;

21.eylul de 2 adet 5aa kalitede genetigi olumlu gelen 5. Gun embriyo transferi oldum. Daha once ki transferimde kimyasal gebelik gecirdim. Suan 5.gündeyim dayanamayip comcofrt erken gebelik testi yaptim. Fotografi paylasiyorum bakabilirmisibiz boyle olupda devam eden gebeligi var mi ?
Merhaba pgt den gelen embriyolar mı kimyasal oldu, sonraki transfer için farklı bir şey yapıldı mı aynı durumu bende yaşadım o yüzden merak ettim

EVet pgt gelen embriyoda kimyasallik yasadik. Tam sebebi bilinmiyor maalesef bu kimyasal gebeligin. Bu transferde birsey degistirmedi doktor ayni ilaclar devam

Daha onceden de tup bebekle dusuklerim 2 tane o yuzden pgt yapalim diye onermisti smdi bakalim nasil olacak.
Kimyasal gebeligimde 8. Günde bile asiri silik cikiyordu 12. Gun beta 14.81 cikmisti
14.gun 35.63 16. Gun 100 cikmisti sonra 18. Gun 30 lara geri dusmustu doktorda olabiliyor dedi

Merhaba pgt den gelen embriyolar mı kimyasal oldu, sonraki transfer için farklı bir şey yapıldı mı aynı durumu bende yaşadım o yüzden merak ettim
Valla 6. Gun 7. Gun baska baska markadalardan gebelik testi yaptim hepside yanlis degildir sanirim :)))

Herkese merhabalar ;

Hayırlı olsun tutmuş gibi :) hemen kan ver bence

Yaaa 6. Gün sanki 5. Güne gore dha silik ama ilk idrar degil 6. Gün yaptigim bu kadar erken gunlerde koyulasmasi da normal mi bilemiyorum ki
İlk idrar çok önemli. 5. Gün silik gördüğüm testte, 6. Gün öğlen çizgi çıkmadı. Ama 7. Gün koyulaşmış bence var hayırlı olsun inş 🙏

İlk idrar çok önemli. 5. Gün silik gördüğüm testte, 6. Gün öğlen çizgi çıkmadı. Ama 7. Gün koyulaşmış bence var hayırlı olsun inş 🙏
Bir onceki transferim kimyasal oldu bayagi korkuyorun gene olur diye ama o kimyasalda 7.8. Gunlerde cok silik cikiyordu hic koyulasmiyordu

Yaaa 6. Gün sanki 5. Güne gore dha silik ama ilk idrar degil 6. Gün yaptigim bu kadar erken gunlerde koyulasmasi da normal mi bilemiyorum ki
2 Embriyo transferi olmuşsun ve 5. Gün embriyolari. Ben tek transfer olmuştum 12. Gün 646 çıktı değerim. Muhtemel bu zamanlarda test yapsam benimki de silik çıkardı diye düşünüyorum. O yuzden kan ver bekleme dedim :) Korkunun ecele faydası yok olmadıysa zaten bir şekilde öğreneceksin. Hiç olmazsa 3 kere kan testi verirsin

• Beğen
Reactions: kcd
2 Embriyo transferi olmuşsun ve 5. Gün embriyolari. Ben tek transfer olmuştum 12. Gün 646 çıktı değerim. Muhtemel bu zamanlarda test yapsam benimki de silik çıkardı diye düşünüyorum. O yuzden kan ver bekleme dedim :) Korkunun ecele faydası yok olmadıysa zaten bir şekilde öğreneceksin. Hiç olmazsa 3 kere kan testi verirsin
Dogru diyorsunuz .. dun birde lekelenme gibi birsey oldu kahverengi hani cok suren birsey olmadi sadece peceteye geldi bu sbh da aynisi oldu ama hayirlisi diyorum artik allaha sigindim korkumdan kanda veremiyorum ya deger dusuk cikarda iyice moralim bozulursa diye

Bir onceki transferim kimyasal oldu bayagi korkuyorun gene olur diye ama o kimyasalda 7.8. Gunlerde cok silik cikiyordu hic koyulasmiyord
İnş gönlüne göre olur 🙏 benim 7. Günde sizinki gibi çıkmıştı. 8. Gün kan verdiğimde 110 la öğrendim. Kan vermek istemiyorsanız sadece ilk idrarla koyulaşma takibi yapabilirsiniz. Ama emin olmak için her zaman kan vermek lazım tabi. Bu arada koyulaşmayı da çok kafanıza takmayın, anı olsun diye saklamak için 12. Gün son bir test yapayım dedim. 7. Günden de silik çıktı. Panikten ölcem sandım. Kan vermeye gittim 800 küsürlerdeydi değerim. Ama çok silik çıkmıştı. O yüzden içinizi ferah tutun 😍

Dogru diyorsunuz .. dun birde lekelenme gibi birsey oldu kahverengi hani cok suren birsey olmadi sadece peceteye geldi bu sbh da aynisi oldu ama hayirlisi diyorum artik allaha sigindim korkumdan kanda veremiyorum ya deger dusuk cikarda iyice moralim bozulursa diye
Bende 1 günlük bir lekelenme yaşadım. Kasık batmalari oluyordu belirti olarak. Bir de göğüs damarlarımda damarlasma vardı sanki 10. Gün falan baktığımda.
Değer düşük çıkarsa diye bekleyebilcek misin 12. Güne kadar 😄 aklın fikrin orda kalir

Bende 1 günlük bir lekelenme yaşadım. Kasık batmalari oluyordu belirti olarak. Bir de göğüs damarlarımda damarlasma vardı sanki 10. Gün falan baktığımda.
Değer düşük çıkarsa diye bekleyebilcek misin 12. Güne kadar 😄 aklın fikrin orda kalir
Valla lekelenmeyi soyledim de doktora simdi proluton depot vurdurtturdu hic kan testi yapmayacam aglamakli oluyorum ne olursa 12. Gün gorecez artik ya :)

Valla lekelenmeyi soyledim de doktora simdi proluton depot vurdurtturdu hic kan testi yapmayacam aglamakli oluyorum ne olursa 12. Gün gorecez artik ya :)
Hakkında hayırlısı olsun o zaman 🙏 ben bu sefer olduğunu düşünüyorum. Embriyolarin da kaliteli. Benimki 4aaydi şimdi 37 haftalık oldum

Herkese merhabalar ;

5. Gün çıkması bile çok zor sizinki iyi çıkmış aşırı koyulaşma beklemeyin test gününüzde yaparsanız biraz daha koyu çıkar

5. Gün çıkması bile çok zor sizinki iyi çıkmış aşırı koyulaşma beklemeyin test gününüzde yaparsanız biraz daha koyu çıkar
Bugun 8.gün sbh ilk idrarla yaptim baska bir marka oda bir oncekilerden daha silik cikti valla kan verecektim dayanamayip ama bugun pazar her marka farklimi oluyor acaba bilmiyorum

X