Gayet normal, yerlesme kanamasi pembe oluyor. Tabii iceride kalip fitil ve akinti ile gelen kahverengi leke oksitlenmesinden. Benim de ayni sekilde oldu (26 Su bat, 5. gun NGS'li embriyo). Degerlerim ve testlerim gayet iyi ve normal.Kızlar 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum. Dün 5. Günumdu proluton iğnemi yaptırdım eve geldim pembe bir akıntı vardı azıcık yerleşmesine heralde diye düşündüm. Sonra tekrar gittim baktım kahverengi gelmeye başladı adet oluyorum heralde diye çok üzüldüm bugün 6. Günüm hala fitille beraber az az leke geliyor böyle olup pozitifi gören varmı ...
Şuan çok hassas olduğunu farkettim yazdığını okurken gözlerim doldu umarım öyledir canim bu da olmazsa zor toparlarim gibime geliyorBenimde 6 gün kahve leke geldi iki gün sürdü yerleşmeye çalışıyor benceşuan ki kullandığın ilaclarla adet olman zor biraz. O yüzden endişelenme gerekli iğne ve ilaçlarını kullanıyormuş Sun zaten .büyük ihtimalle yerleşme kanamasi. Kırmızıya dönerse artarsa doktoruna danış tabiki. . Herşey gönlünce olsun ama içimden öyle geçti tutunuyor minnak
Şuan hamilemisiniz sonucunuz ne oldu ? Bide NGS li embriyoyu ilk defa duydum canimm . Biraz korku var içimde erken olmasa gidip kan verip bu stresten kurtulmak isterdim ama bı kaç gün daha bekleyeyim en iyisi inslalah bebeklerim benimledirGayet normal, yerlesme kanamasi pembe oluyor. Tabii iceride kalip fitil ve akinti ile gelen kahverengi leke oksitlenmesinden. Benim de ayni sekilde oldu (26 Su bat, 5. gun NGS'li embriyo). Degerlerim ve testlerim gayet iyi ve normal.
Strese girmeyin ve belirti de aramayin derim ben. Herkes farkli yasiyor. Sizin boyle tatli bir on haberciyle merhaba demis.
Evet cok sukur, 2 hafta sonra kese icin gidecegim muayeneye. NGS genetik testtir. Embriyolarimi yasimdan dolayi teste tabii tutturduk.Şuan hamilemisiniz sonucunuz ne oldu ? Bide NGS li embriyoyu ilk defa duydum canimm . Biraz korku var içimde erken olmasa gidip kan verip bu stresten kurtulmak isterdim ama bı kaç gün daha bekleyeyim en iyisi inslalah bebeklerim benimledir
Sizin adınıza çok sevindimEvet cok sukur, 2 hafta sonra kese icin gidecegim muayeneye. NGS genetik testtir. Embriyolarimi yasimdan dolayi teste tabii tutturduk.
Hic stres olmayin, tutunma kanamasi olmayan da niye kanamam olmadi diye strese giriyor. Ben suana kadar sizin gibi once pembe, akabinde de az az kahverengi lekelenme yasadim. Onun disinda 2 aksam once goguslerimde hassasiyet basladi. Bu kadar. Guzel neseli islerle ugrasin, sizi strese sokan insanlardan ve yerlerden uzak durun. Sevdiginiz yemekler, diziler vs derken gecip gider zaman :)
Cok tesekkuler. 9. gun 86.97, 11. gun 208.64 gibi bir deger geldi. Ama benimki 5. gun embriyosu, siz 3. gun embriyosu galiba. Sizde 2 gun sure oynamasi lazim.Sizin adınıza çok sevindimsonucunuz kaç çıkmıştı acaba ? Bende şuan bir göğüs hassasiyeti yok aslında her ay adete yakın hassasiyet oluşurdu ama bu ay yok buna fazla takilmiyorum dizi izleyerek arada bir evde yürüyerek zaman geviyorum çok heyecanlıyım
Sizin lekelenme ne kadar sürmüştü peki . Benimki dünden bu yana aralıklarla geliyorCok tesekkuler. 9. gun 86.97, 11. gun 208.64 gibi bir deger geldi. Ama benimki 5. gun embriyosu, siz 3. gun embriyosu galiba. Sizde 2 gun sure oynamasi lazim.
Cok oturup yatmamak en iyisi. Ben de sizin gibi evde yuruyusler yaptim hafif hafif. Guzel sonuclar alacaksiniz insallah, tadini cikarin bu anlarin. Stresle gecip gitti mi bir daha gelmez :)
Benim pembe lekeler 2 gun, kahverengiler de 1-2 gun olmustu. Ben de tek embriyo yerlestirilmesi yapildi.Sizin lekelenme ne kadar sürmüştü peki . Benimki dünden bu yana aralıklarla geliyor
İnşallah canim dünden beri sayende için rahat çok teşekkür ederimBenim pembe lekeler 2 gun, kahverengiler de 1-2 gun olmustu. Ben de tek embriyo yerlestirilmesi yapildi.
Ilk trimesterda 4 yada 6 kadindan birinde hatta kanamalar (kirmizi) da oldugunu dinlemistim bir hocadan. Hatta ayni kadininfarkli hamileliklerinde farkli yerlesme kanamalari oldugu da soyleniyor. Tek veya cift embriyo transfer edilmesi durumunda da farkli olabiliyormus. O kanamaya takilmayin bence. Strese girmek bebis icin iyi degil, az biraz sabir. Testleriniz cok guzel gelecek insallah
Yerleşme o hiç endişe etmeyin bol bol yatınKızlar 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum. Dün 5. Günumdu proluton iğnemi yaptırdım eve geldim pembe bir akıntı vardı azıcık yerleşmesine heralde diye düşündüm. Sonra tekrar gittim baktım kahverengi gelmeye başladı adet oluyorum heralde diye çok üzüldüm bugün 6. Günüm hala fitille beraber az az leke geliyor böyle olup pozitifi gören varmı ...
İnsalah öyledir canim tesekkurlerYerleşme o hiç endişe etmeyin bol bol yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?