Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy 4.gün çokkk erkeeeennn, çok zor beklemek ama biraz sabretmeye çalışın. Tutunduysa bile idrara çok sonra düşer. Hiç strese girmeyin ilaçlarınıza devam edinKızlar taze transfer oldum 5. Gün embriyosu bugün 4. Günüm sabah ilk idrarla değil öğlen erken gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup pozitif alan var mı ?
ay çok teşekkür ederim gerçekten bende bir an stres oldum yaAyy 4.gün çokkk erkeeeennn, çok zor beklemek ama biraz sabretmeye çalışın. Tutunduysa bile idrara çok sonra düşer. Hiç strese girmeyin ilaçlarınıza devam edin
Yok yok erken yapmayın bekleyin test gününe kadar dayanamazsınız illaki yaparsınız da 4.5. ne biliyim bence 6.gün bile erken geç tutunur falan siz de boşa stres yapmış olursunuzay çok teşekkür ederim gerçekten bende bir an stres oldum ya
Erken dimi ne bileyim bi anlık heyecanla işte zaten tek çizgi çıktı direk4. Günde test yapılmaz bence çok erken.7-8 de yap canım
Ne güzel umut oldu bana şimdi bu bir an telaş yapmıştım gerçektenbende ilk 3. gün test yapmıştım çıkmadı. sonra 6. gün yaptığımda aşırı silik çıktı ve hemen çıkmamıştı. 7. günde kanda öğrendim.
Ne güzel umut oldu bana şimdi bu bir an telaş yapmıştım gerçekten