Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gunu hariç miBenim dün 7. Gündü erken gebelikte negatifti. Bugün 8. Gün kan verdim 44 cıktı. Asla güvenmeyin testlere
Kasık ağrısı göğüs ucu hassasiyetiBelirtileriniz nedir,
Umut oldunuz,inş, hangi gün transfer oldunuzBenim dün 7. Gündü erken gebelikte negatifti. Bugün 8. Gün kan verdim 44 cıktı. Asla güvenmeyin testlere
9 ekimUmut oldunuz,inş, hangi gün transfer oldunuz
Benimde bu gün 7. InsKasık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti
Transfer gününü saymadan 8.gün
İdrar testinde silik dahi mi çıkmadı sizinki9 ekim
5.gün varla yok arası birley gördüm. Benden baska kimse görmedi. 6. Günde aynı sekilde 7 de erken gebelikte de yoktu. Yoktu yaniİdrar testinde silik dahi mi çıkmadı sizinki
Benim de dün bir tanesi yatım saat sonra varla yok arası çıktı, ama bu gunkuler 4 tane hepsi negatif5.gün varla yok arası birley gördüm. Benden baska kimse görmedi. 6. Günde aynı sekilde 7 de erken gebelikte de yoktu. Yoktu yani
Varla yok arasını resmi varsa atabilirmisiniz5.gün varla yok arası birley gördüm. Benden baska kimse görmedi. 6. Günde aynı sekilde 7 de erken gebelikte de yoktu. Yoktu yani
Benim de dün bir tanesi yatım saat sonra varla yok arası çıktı, ama bu gunkuler 4 tane hepsi negatif
Varla yok arasını resmi varsa atabilirmisiniz
Gayet belli ikinci cizgi, bende bu kadar çıkmadı hiç, demekki bende tutmadi
Testi yaptıktan bir 10 dakika sonra falandı daha cok belirginleşmişti. 5.gün 1 adet dondurulmhsBirde sizinki kac gün embriyosu ve kac adet transfer edildi, dondurulmusmu transfer yapildi
Yani olduğu ortada zaten, ben 15 tane yaptım hepsi negatif hiç umudum yok kesinlilleTesti yaptıktan bir 10 dakika sonra falandı daha cok belirginleşmişti. 5.gün 1 adet dondurulmhs
Peki ne diyebilirim ki.. rabbim güzel sonuclar göstersin insallah.Yani olduğu ortada zaten, ben 15 tane yaptım hepsi negatif hiç umudum yok kesinlille
Sonuçunuz ne oldu meraket etim benimde yarın yumurta toplama işlemim var inşallahYani olduğu ortada zaten, ben 15 tane yaptım hepsi negatif hiç umudum yok kesinlille