• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 16. Günü kahverengi leke

Neselibaris

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Kizlar tek embriyom vardi onu transfer ettirdik. 12. Gün deger 46 cikti kimyasal veya dis gebelik olabilir ama buyuyebilirde dedi 200 lerde cikmasi gerekmis 14. Gun ise 87 oldu ve iyi en azindan iki kat artmis dedi ve sali gunu tekrarla dedi 700lerde olmasi gerekmis. Ama 16. Gün yani dun aksam kahverengi akinti basladi bugunde devam ediyor merkezi aradim endiselenmeyin olabiliyor bu kanamalar kirmiziya dönerse ozaman gelin dediler. Boyle birsey yasayan varmi degerim dusuk ya acaba korkuyorum kirmiziya doner diye ozaman kimyasal olmus olcak😔 boyle seyler yasayan var mi aranizda umut olsun bana

Kimse görmemiş yazımı güncelleme yapayim 20. Gün kan sonucum 432 doktorum tüm ilaclarimi biraktirdi vitaminler dahil artık içmiyorum yarin ultrason ile bakacak gerekirse testi tekrarlayacak şuan tek duam dis gebelik olmasın kimyasal daha az tramva yapacak eminim bu ikinci kaybim olacak allah hepimize bu yolda guc ve sabir versin keske ümit olacak birsey yazabilseydim suraya😭

Kimse görmemiş yazımı güncelleme yapayim 20. Gün kan sonucum 432 doktorum tüm ilaclarimi biraktirdi vitaminler dahil artık içmiyorum yarin ultrason ile bakacak gerekirse testi tekrarlayacak şuan tek duam dis gebelik olmasın kimyasal daha az tramva yapacak eminim bu ikinci kaybim olacak allah hepimize bu yolda guc ve sabir versin keske ümit olacak birsey yazabilseydim suraya😭
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah. Olmasada üzülmeyin. Hersey Allah tan. Demekki vakti gelmemiştir. Ama Allah'tan da ümit kesilmez belkide sizinledir. Dilerim kucağınız boş kalmaz. 🤲

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah. Olmasada üzülmeyin. Hersey Allah tan. Demekki vakti gelmemiştir. Ama Allah'tan da ümit kesilmez belkide sizinledir. Dilerim kucağınız boş kalmaz. 🤲
Amin insallah tesekkur ederim duanıza 🙏🙏İsteyen herkese allah annelik duygusunu yaşatsın buda bizim sınavımız demekki.😔

Amin insallah tesekkur ederim duanıza 🙏🙏İsteyen herkese allah annelik duygusunu yaşatsın buda bizim sınavımız demekki.😔
Canım benim evet iki katı olarak 2 günde bir artması gerekiyor. Ben bir dış bir kimyasal geçirdim. Dış gebelikte bu şekilde kahverengi pembe akıntılarım oldu. ultrasonda geç görülebiliyor. Benim ameliyatla tüp ve içinde gelişen bebeğin alınması gerekti. Kimyasalsa zaten regl ile atılıyor. Fiziksel acı vermedi bana hiç. Hakkında hayırlısı olsun. Dışsa da ilaçla atılabilecek düzeyde olur inşallah

Az once ultasonla bakti bir sey göremedi kanama alani yok beta hcg tekrarlayalim yine az artis olursa igne yapicam dis gebelik ihtimali icin dedi azalmissa birsey yapmayacakmis kendiliginden düşer dedi. Size cok gecmis olsun ameliyat olacağiniz kadar büyümüş yani zarar vermedi dimi tuplerinize

Az once ultasonla bakti bir sey göremedi kanama alani yok beta hcg tekrarlayalim yine az artis olursa igne yapicam dis gebelik ihtimali icin dedi azalmissa birsey yapmayacakmis kendiliginden düşer dedi. Size cok gecmis olsun ameliyat olacağiniz kadar büyümüş yani zarar vermedi dimi tuplerinize
Haa şimdi farkettim okuduğumu tek tupunuz alındı yani cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin insallah bir sonrakinde kucaginiza saglikla alirsiniz🙏

Birinde iç kanama başlatmıştı fakat bunlar olurken zaten hastaneye iki gün arayla çağırıyorlardı. Son gidişimde yatış verdiler. Tüp ile beraber bebek alındı. Tek tüpüm kaldı.

Kizlar güncelleme deger 734 çıktı pazartesi birdaha ultrason ile bakacak.yine umut vermek istemedi doktorum ama suan canli buyumeye calisan bir sey var müdahale etmem erken olur pazartesi rahimde birsey goremezse igne yapacak. 4 gün daha geçmek bilmez artik bana

Kizlar güncelleme deger 734 çıktı pazartesi birdaha ultrason ile bakacak.yine umut vermek istemedi doktorum ama suan canli buyumeye calisan bir sey var müdahale etmem erken olur pazartesi rahimde birsey goremezse igne yapacak. 4 gün daha geçmek bilmez artik bana
Sen olumsuz düşünüp kendini üzme. Her şey zaten olacağına varacak. Eğer sağlıklıysa boşu boşuna bebeği strese sokma canım. Hafta sonu biraz yürüyüş yapın doğada aktiviteler yapın ferahla biraz.

Hadi inşallah sizinledir bebisiniz. Stres yapmayın. Kendinize çok iyi bakın. Hayırlı haberler bekliyoruz 🤲

Sen olumsuz düşünüp kendini üzme. Her şey zaten olacağına varacak. Eğer sağlıklıysa boşu boşuna bebeği strese sokma canım. Hafta sonu biraz yürüyüş yapın doğada aktiviteler yapın ferahla biraz.
Öyle yapicaz valla bayadir kendimizi sıktık dudagimda 3 tane ucuk çıktı stresten senin tüp bebek sürecinde insallah cok iyi geçsin ve en guzel sonucu versin allah bizimlede paylaş 🥰

Kızlar bugün 2200 cikti degerim yine az artis ve ultasondada rahimde bir gebelik göremedi. Hemen dis gebelik icin yapılan Metotreksat igne yapıldı. Suanda evdeyim cok siddetli agri mide bulantisi kalp çarpıntısı soguk terleme bayilma olursa hemen acile gel dediler😔 korkuyorum nasil bir süreç olcak cok agri oluyormu kanama nasil olmasi gerek nezaman baslicak falan basindan gecen varsa yazabilirmi😔

Kızlar bugün 2200 cikti degerim yine az artis ve ultasondada rahimde bir gebelik göremedi. Hemen dis gebelik icin yapılan Metotreksat igne yapıldı. Suanda evdeyim cok siddetli agri mide bulantisi kalp çarpıntısı soguk terleme bayilma olursa hemen acile gel dediler😔 korkuyorum nasil bir süreç olcak cok agri oluyormu kanama nasil olmasi gerek nezaman baslicak falan basindan gecen varsa yazabilirmi😔
tecrübenizi paylaşabilir misiniz? aynı durumdayım😔

Back