- 3 Aralık 2024
- 3
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi yasemin4055
Merhabalar, 3 üncü gün taze embriyo transferinin 11 inci günü beta HCG yaptım 5,98 çıktı. Daha önce böyle olan var mı aramızda. Umudumu kesmeli miyim. Ne tavsiye edersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün arayla test yapın yaklaşık 2 katı değerle artarsa sağlıklı gebeliktir telaşlanmayınMerhabalar, 3 üncü gün taze embriyo transferinin 11 inci günü beta HCG yaptım 5,98 çıktı. Daha önce böyle olan var mı aramızda. Umudumu kesmeli miyim. Ne tavsiye edersiniz.
İnşallah ilerler buna benzer bı sey yaşayan var mı acaba benim değerim fazlaca düşük çünküiinşallah ilerler diyeceğim ama yine de siz kendinizi üzmeyin , kimyasalda olmuş olabilir
Kimyasal gebelik olunca diğer testte daha mı düşük çıkıyor2 gün arayla test yapın yaklaşık 2 katı değerle artarsa sağlıklı gebeliktir telaşlanmayın
Ya daha düşük çıkar ya da artar ama az artarKimyasal gebelik olunca diğer testte daha mı düşük çıkıyor
11.gün için değer çok düşük kimyasal olabilir üzmek hiç istemem ama öyle gözüküyoMerhabalar, 3 üncü gün taze embriyo transferinin 11 inci günü beta HCG yaptım 5,98 çıktı. Daha önce böyle olan var mı aramızda. Umudumu kesmeli miyim. Ne tavsiye edersiniz.
10. Gün değilde 12. Gün 100 lerde değer görmek istiyorlar birdahaki kanda belli olur şuan için üzmeyin kendinizi hiçbşey belli değilMerhabalar benim de bugün 10. Günüm kan testi yaptım 27.22 çıktı nasıl sizce kafam çok karıştı
İnşallahhh dualarınızda bana da yer verin lütfen değeri böyle olup yükselen var mı acaba10. Gün değilde 12. Gün 100 lerde değer görmek istiyorlar birdahaki kanda belli olur şuan için üzmeyin kendinizi hiçbşey belli değil
3.gün embriyosu mu, eğer öyleyse bir umut yükselir geç tutunabiliyor. Ama beşinci gün embriyosu için düşük değer malesef ama kısmet belli olmaz inşallah ilerler güzelceMerhabalar benim de bugün 10. Günüm kan testi yaptım 27.22 çıktı nasıl sizce kafam çok karıştı
Merhaba , değeriniz yükseldi mi acaba bende aynı durumdayımMerhabalar, 3 üncü gün taze embriyo transferinin 11 inci günü beta HCG yaptım 5,98 çıktı. Daha önce böyle olan var mı aramızda. Umudumu kesmeli miyim. Ne tavsiye edersiniz.