• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 11. Günü HCG 5.98

yasemin4055

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
3
1
1
30
Merhabalar, 3 üncü gün taze embriyo transferinin 11 inci günü beta HCG yaptım 5,98 çıktı. Daha önce böyle olan var mı aramızda. Umudumu kesmeli miyim. Ne tavsiye edersiniz.

iinşallah ilerler diyeceğim ama yine de siz kendinizi üzmeyin , kimyasalda olmuş olabilir

Merhabalar, 3 üncü gün taze embriyo transferinin 11 inci günü beta HCG yaptım 5,98 çıktı. Daha önce böyle olan var mı aramızda. Umudumu kesmeli miyim. Ne tavsiye edersiniz.
11.gün için değer çok düşük kimyasal olabilir üzmek hiç istemem ama öyle gözüküyo😢

Merhabalar benim de bugün 10. Günüm kan testi yaptım 27.22 çıktı nasıl sizce kafam çok karıştı

Merhabalar benim de bugün 10. Günüm kan testi yaptım 27.22 çıktı nasıl sizce kafam çok karıştı
10. Gün değilde 12. Gün 100 lerde değer görmek istiyorlar birdahaki kanda belli olur şuan için üzmeyin kendinizi hiçbşey belli değil

3.gün embriyosu mu, eğer öyleyse bir umut yükselir geç tutunabiliyor. Ama beşinci gün embriyosu için düşük değer malesef ama kısmet belli olmaz inşallah ilerler güzelce 🤲🏻🤲🏻

5. Gün embriyosu Allah büyüktür pazartesi 12. Gün tahlil günü artık kısmet herşey

Back