L LunaKuzey Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 32 26 3 29 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #1 Kızlar pazartesi kan testim var göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile kasıklarımda da 2. Günden beri ağrı var bazen başım dönüyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Kızlar pazartesi kan testim var göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile kasıklarımda da 2. Günden beri ağrı var bazen başım dönüyor. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Y yakamozlugece5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2022 286 306 33 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #2 İlaçlarda bu dediklerinizi yapabiliyor. Çok fazla kendinizden belirti aramayın zaten yarın kan verecekmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İlaçlarda bu dediklerinizi yapabiliyor. Çok fazla kendinizden belirti aramayın zaten yarın kan verecekmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
L LunaKuzey Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 32 26 3 29 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi LunaKuzey #3 yakamozlugece5 .!.: İlaçlarda bu dediklerinizi yapabiliyor. Çok fazla kendinizden belirti aramayın zaten yarın kan verecekmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel sonuçlar alırım isteyen herkes güzel sonuçlar alır inşallah
yakamozlugece5 .!.: İlaçlarda bu dediklerinizi yapabiliyor. Çok fazla kendinizden belirti aramayın zaten yarın kan verecekmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel sonuçlar alırım isteyen herkes güzel sonuçlar alır inşallah