Transferin 10. günü B hcg 6,1 ne dersiniz

elifzeynep2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
342
5
46
Tranferimin 10 günü kan testinde hcg 6,1 çıktı. 5 ile 30 arası pozitif (1 haftalık) demekmiş. Kağıtta öyle yazıyor. Ama değer düşük biraz. İlaçlar yüzünden 5 in üzerinden çıkmış olabilir mi acaba... 2 gün sonra asıl test günüm.Tekrarlıycam. Ama beklerken görüşleriniz benim için çok önemli... Üzülsem mi sevinsem mi şaşırdım..

inşallah hamilesindir arkadaşım. ne sevin ne üzül. beklemeye ve değerinin yükselmesi için dua etmeye devam et. allahım yüzünü güldürsün inşallah. 2 ün sonra test sonucunu da yaz. merakta bırakma bizi. senin için dua edicem.

bende asılama olmustum temmuzun 10 da.5-6 gun sonra ıdrar testı yaptım evde ve sılık ıkıncı cızgı daha cıkmıstı.bende bu durumu ılaclardandır sanıyordum.doktoruma sordum kullandıgım ıgnelerden ve ılaclardan dılmıs.yanı ılaclarda gebelık hormonu yokmus.bebegın tutundugu zaman hormon yuksek cıkabılır dedı doktorum. bıkac gun sonra tekrar ıdrar tahlılı yaptım bundada negatıf cıkmıstı.sımdı 2 gun sonra kan tahlılı yaptırıcaz.akmı karamı ozaman bellı olucak.

bana kalırsa gec dollenmıs bı gebelık gıbı gozukuyor seninki

Moral verdin teşekkür ederim.Allah gönlüne göre versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…